Ovog vikenda ugrabite tri BESPLATNE igre!

Ovog vikenda ugrabite tri BESPLATNE igre!
11. maj 2018. 25 pregleda

Ovog vikenda ugrabite tri BESPLATNE igre!

Odlična ponuda čeka sve one koji se vole igrati na PC-u. Ovih dana na Steamu je u trajno vlasništvo moguće dodati tri vrlo dobre igre.

Za pretpostaviti je da svi vole vikend, kao i da svi volimo dobiti nešto na poklon. Ovih dana na PC-u možete besplatno dobiti nekoliko igara na Steamu. Sve je vremenski ograničeno pa budite brzi, pogotovo ako vam se nešto sa spiska sviđa. Idemo redom… Oddworld serijal iza sebe ima 20 godina istorije i još uvek nije pao u zaborav. Da to tako i ostane, developer je pripremio popust od 80% na sve igre ovog serijala, a originalni Abe’s Odyssey deli se besplatno sve do subote. Ovaj klasik nije više tako svež, ali svima dobro dođe malo "mozganja" u čudnom svetu Oddworlda (kapirate - Odd je čudno) ;) :D.
https://www.youtube.com/watch?v=6KzC5SXMwIE
Druga besplatna igra na listi je i Yet Another Zombie Defense koja donosi odličnu kooperativnu zabavu. Za nju vam ne treba snažan PC, pa ako tražite zamenu za Left 4 Dead i slične igre, YAZD je besplatan do subote. Na kraju, još se od početka Maja besplatno može nabaviti i zabavni akcioni platformer Mini Ninjas. Da bi ugrabili ovu igru besplatno ipak će biti potrebno malo se potruditi tako što se prvo morate registrovati na Square Enix Store.
https://www.youtube.com/watch?v=Fp3xLA99c5Q
Registracija je besplatna, ali obavezna, pa kada je završite, dodajte Mini Ninjas u korpu. U checkout sekciji ukucajte MiniNinjas kod i cena će magično pasti na 0.00€. Igra se aktivira na Steamu, a kod za aktivaciju dobićete u “My Orders” sekciji u Square Enix Storeu.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.