Overwatch 22.maja slavi drugi rođendan uz još jedan besplatan vikend!!!

Overwatch 22.maja slavi drugi rođendan uz još jedan besplatan vikend!!!
15. maj 2018. 15 pregleda

Overwatch 22.maja slavi drugi rođendan uz još jedan besplatan vikend!!!

Blizzard i tim Overwatcha objavili su proslavu dve godine postojanja koju će njihov šareni hero shooter proslaviti za nedelju dana, 22.maja, uz besplatni vikend za sve, a igra će dobiti i vlastito legendarno izdanje.

Vreme brzo leti, a Blizzard Entertainment je rešio da za ovu proslavu Overwatcha sve igrače i fanove počasti raznoraznim stvarčicama povodom ovog eventa koji će trajati od 22. maja do 12. juna. U ove tri nedelje igračima će biti dostupna kozmetika iz prethodnih događaja, kao i brawlovi, a moći će da isprobaju i više od 50 kozmetičkih itema, uključujući i osam različitih Legendary skinova i tri iz Epic ponude, ali i sve sezonske predmete.
Takođe, specijalno za ovu priliku, Doomfist, Moira i Brigitte su najavlili nove plesne tačke (dance emotes) za proslavu upravo ovog događaja, a stiže i nova Deathmatch mapa zvana Petra i novi kompetitivni mod. Ali to nije sve, Blizzard će 22.maja izbaciti i digitalno izdanje Overwatch legendarnog izdanja (Legendary Edition) koje će osim same igre sadržavati i grupu Legendary, Epic i Origin skinova. Ono što posebno ističemo je da će svi igrači koji se prijave za Anniversary event dobiti bonus u obliku Legendary Anniversary loot kutije u kojoj će se ih obradovati jedan gratis Legendary item. Uz to, za sve one koji nemaju Overwatch, a hteli bi da ga probaju, imaće priliku da to i učine besplatno za vikend od 25. do 28. maja, uz napomenu da igračima koji igraju Overwatch na PlaiStation-u, neće biti potreban PlaiStation Plus account tokom slobodnog vikenda. https://www.youtube.com/watch?v=1rge4Wo508U
Overwatch je za manje od godinu dana prodat u više od 35 miliona primeraka, a zbog odličnih marketinških poteza Blizzarda igra je više puta završila u velikim medijima. Iako je igra redom osvajala velike nagrade i stoga prihvaćena odlično od strane publike i kritike, puni potencijal bi trebalo da ostvari tek iduće godine. Naime, Blizzardov projekt Overwatch League bi trebalo da bude potvrda da je Overwatch stvarna revolucija u esportu.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.