Otkriveno još detalja iz Horizon Forbidden West

Otkriveno još detalja iz Horizon Forbidden West
2. novembar 2021. 18 pregleda

Otkriveno još detalja iz Horizon Forbidden West

Tim Guerrilla Gamesa na zvaničnom PlayStation blogu je objavio tekstualni pregled novina u igri Horizon: Forbidden West. Ponovili su mnogo stvari koje smo ranije znali, kao i to da će igra imati sistem slobodnog penjanja (po uzoru na Assassin’s Creed), da ćemo ovog puta istraživati ​​podvodne pejzaže i da će Aloy koristiti nove alate za navigaciju okolinom. Ali otkriveno je i nekoliko novih stvari, a to su:

  • oružje i oklop će moći da se nadograde pogodnostima, modovima i dodatnim veštinama, ali ne bilo gde u svetu već na odgovarajućim radnim stolovima
  • sistem nadogradnje opreme će biti odvojen od same nadogradnje lika, odnosno otključavanja dodatnih veština za Aloy, ali će u isto vreme biti komplementaran – tj. neće biti dupliranja veština ili bonusa kroz opremu i iskustvo lika
  • Primer nove veštine lika je Valor Surge - vrsta snažnog napada koji se otključava nakon što igrač napravi nekoliko preciznih udaraca na slabe tačke neprijatelja.
  • Biće ukupno 12 tipova Valor Surge napada, od kojih svaki ima tri nivoa snage, a igrač određuje jačinu napada dužinom punjenja.
  • Za razliku od prethodne igre, u Forbidden West-u ćemo videti bitke u kojima ljudski protivnici i mašine deluju u tandemu, odnosno bore se u grupi
  • pored slobodnog penjanja, Aloy će imati dodatne veštine u ovoj igrici kao što je skakanje sa zida, a sama igra će nas podstaći da se više penjemo novim alatima kao što su kuke i padobrani.
  • Pullcaster kuka neće se koristiti samo za navigaciju okolinom, već i za prostorne zagonetke, npr. Aloy može da otvori prolaz pomoću kuke, da izvuče sanduk sa plenom sa povišene lokacije, itd.

Horizon: Forbidden West Cena

PORUČI SVOJ PRIMERAK HORIZON: FORBIDDEN WEST OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.