Otkrivene novine u NBA 2K22

Otkrivene novine u NBA 2K22
8. septembar 2021. 133 pregleda

Otkrivene novine u NBA 2K22

Još samo par dana je ostalo do izlaska NBA 2K22 (izlazi 10.9.2021. godine) i napokon znamo kakve će promene igra doneti. U igru stiže gomila brendirane odeće kao što su Boss, Union, Butter, pa čak i Crocs. Neki od brendova nisu sportski, ali služe da se dobro zabavite i da svog lika obučete po svojoj želji.

NBA 2K22 Brendovi Odece Cena

Naravno da to nije glavni novitet ove košarkaške simulacije. Saznali smo novitete u gameplay-u i modovima. Developeri poručuju da će izvođenje zahtevnijih poteza ove godine zahtevati više veštine i da će razlika između vrhunskih i prosečnih košarkaša sada biti naglašenija. Sa druge strane se navodi kako je kompletno redizajnirana mehanika blokiranja i da će igrači imati još više opcija za igranje odbrane.

PSN Plus Pretplata 12 Meseci Cena

PlayStation Plus u Srbiji - kako se reistrovati i pretplatiti - KLIK NA LINK

NBA 2k22 će slediti model sezonskog sadržaja. Svi dodatni sadržaji biće besplatni za sve kupce igre i biće vezani za modove MyTeam, MyCareer i The W. Drugim rečima. ono što vidimo od tih modova po lansiranju neće biti njihov konačan izgled, nego će se oni razvijati tokom godina, odnosno kroz sezone, sa novim izazovima i nagradama.

NBA 2K22 JUMPSTART Paket Cena

ZGRABI JUMPSTART PAKET - LINK

Potvrđeno je kako će NBA 2K22 imati minimalni sistem cross-progressiona na konzolama, npr. ako imate PS4 verziju pa pređete na PS5, moći ćete sačuvati svoj napredak u igri. Isto važi i za prelazak sa Xbox One verzije na Xbox Series X/S. Osim napretka prebacije se i digitalna valuta.

NBA 2K22 na PS5 i Xbox Series X/S konzolama će imati potpuno nov grad za istraživanje, sa novim sistemom questova. Verzije za PS4, Xbox One, Nintendo Switch i PC će svoj Neighborhood mod moći da istražuju u obliku kruzera koji će kroz sezone pristajati na više lokacija i igračima donositi nova takmičenja.

My Career mod na PS5 i Xbox Series X/S će spojiti sa City modom i dostaviti priču sa nekim novim, ali i sa poznatim likovima. Biće mehanika Hidden Talents uz koju će košarkaši moći da ulože u sporedne stvari kako bi povećali publicitet, npr. moći će postati Hip-Hop muzičari ili dizajneri svoje modne linije. Toga neće biti na PC, PS4, Xbox One i Switch konzolama već će karijera biti tradicionalna kao i do sada. 

PORUČITE SVOJ PRIMERAK IGRE NBA 2K22 OVDE - LINK

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.