Pogledajte kako će izgledati borba sa vanzemaljcima u PS5 eksluzivi Returnal

Pogledajte kako će izgledati borba sa vanzemaljcima u PS5 eksluzivi Returnal
15. januar 2021. 27 pregleda

Pogledajte kako će izgledati borba sa vanzemaljcima u PS5 eksluzivi Returnal

Naučno fantastična pucačina iz trećeg lica Returnal je sledeća eksluzivna igra za PS5 konzole koja obećava nešto novo. Do izlaska je ostalo malo više od dva meseca, a danas smo saznali kakva je mehanika borbe i nauružanje u igri.

Returnal PS5 Gameplay Cena

Izašao je novi trejler koji prikazuje arsenal sa kakvim barata glavna junakinja Selen na vanzemaljskoj planeti Atropos. Oružja se dele na ljudska i vanzemaljska i tokom korišćenja će se otključavati posebni modifikatori za svako oružje, npr sa jednim ćete moći izvući dodatni loot iz neprijatelja ili aktivirati zaštitu za svog lika. Modifikatori će moći da se nadovezuju jedni na druge pa će kombinacije ostaviti mogućnost za zaista efektne posledice.

Igra će ukupno imati 10 glavnih oružja, od kojih svako ima alternativni mod paljbe i oko devet različitih modova. U Returnal-u će se oružja često pojavljivati ali glavni lik može nositi samo jedno oružje u jednom trenutku pa će se morati pripaziti na odabir oružja za datu situaciju.

Returnal PS5 Gameplay Pucačina Cena

Nakon smrti se igračima oduzima većina predmeta ali ne i svi, zahvaljujući mističnom uređaju Cthonos, a nakon svakog umiranja, nasumično će se stvoriti po jedan predmet. Posle dovoljno sakupljenih poena igrači će biti nagrađeni za napredak.

Postoje i parazitni predmeti, koji imaju svoje pozitivne ali i negativne efekta kada se koriste. Moraće se vagati prilikom odluke jer parazitni predmeti predstavljaju rizik dok u isto vreme mogu da daju privremenu prednost. Uklete prostorije, nalik pećinama, čijim se otvaranjem mogu dobiti vredni predmeti ali i trajno oštetiti svemirsko odelo. Valuta Obsolites omogućava kupovinu checkpoint-ova ili drugu šansu za snažnije predmete.

REZERVIŠITE VAŠ PRIMERAK IGRE OVDE > RETURNAL

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.