Ni najbolja Grafička Karta ne može da se nosi sa Amazon New World igrom

Ni najbolja Grafička Karta ne može da se nosi sa Amazon New World igrom
28. jul 2021. 48 pregleda

Ni najbolja Grafička Karta ne može da se nosi sa Amazon New World igrom

To je bizarna situacija. Softver ne bi trebao biti u stanju da samo ubije tehnologiju u 2021. godini. Trebalo bi da postoji čitav niz sigurnosnih provera ugrađenih u vaš hardver koji bi trebalo da spreče njegovo pregrevanje, previsoke taktove ili crpljenje više energije nego što može da podnese. Tako je overclocking ovih dana prilično siguran od budalaština ... iako pomalo i ne nagrađuje.

Ali naizgled te provere nisu toliko sigurne u New World-u, jer igra pregreva GPU-ove i uzrokuje skokove snage svuda. Čini se da je opšti konsenzus da se na ekranima menija svodi na neograničene brzine kadrova, pri čemu se silicijum grafike previše uzbuđuje i crpi previše energije kroz svoje VRM-ove i prži ih.

Za sada je problem ograničen na korisnicima sa EVGA RTX 3090 kartama. To čudo od neverovatnih 24 GB GDDR6X memorije je demonstracija najjačeg što grafičke karte danas mogu da ponude. Možete li zamisliti razočaranje nekoga ko sa ovakvim kartom ima problema u bilo kojoj igri?

Za sada jedino rešenje koje pomaže da se Nev World drži pod kontrolom i da uopšte radi, a da vam ne predvori RTX 3090 u preskupi teg za papir jeste da postavi gornju granicu frejmova na 120. A kod nas u Srbiji, tržište kartica se malo po malo normalizuje, cene su već sada značajno snižene, pogledajte našu ponudu:

GAME CENTAR PONUDA GRAFIČKIH KARTICA (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.