Napravljen je PlayStation 5 sa vodenim hlađenjem

Napravljen je PlayStation 5 sa vodenim hlađenjem
8. mart 2021. 128 pregleda

Napravljen je PlayStation 5 sa vodenim hlađenjem

PlayStation 5 konzola svojim robusnim izgledom već podseća na nekakvo ekstravagantno PC kućište (ili prenosni klima uređaj), no kad joj dodate sistem hlađenja na vodu – onda još više liči na gaming PC. Dokaz tome je zanimljiv projekat vijetnamskog PC moddera pod nadimkom Nhenhopach koji je rastavio PS5 na proste faktore i redizajnirao mu bočne strane kako bi mu instalirao vodeno hlađenje.

Zašto bi to bilo ko to napravio, pitate se? Odgovor je – zašto ne bi! Ili bolje rečeno – vodeno hlađenje u najvećem broju slučajeva tiše nego klasično hlađenje ventilatorima.

Naravno, PS5 konzola je uz takvo hlađenje malo deblja od standardnog modela pa je modder odlučio da joj redizajnira izgled. Na bolje ili na gore – procenite sami. Inače, kreator ove modifikacije za PlayStation 5 najavljuje kako će nastaviti s radom na njoj. Biće tu još varijacija u dizajnu, a na svemu tome planira i zaraditi prodavanjem modifiikovanih konzola. Hoće li mu to Sony dozvoliti – vreme će pokazati.

Za sve one koji su zainteresovani za PS5 informacije, PS5 cena, kada će nove količine biti u prodaji i druge zanimljivosti, evo još vesti:

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.