Napravi jedinstvenu RAZER tastaturu

Napravi jedinstvenu RAZER tastaturu
19. januar 2022. 338 pregleda

Napravi jedinstvenu RAZER tastaturu

Razer PBT Keycap Set za nadogradnju radi sa Razer-om i standardnim 104/105 tasterima u SAD ili Velikoj Britaniji, i dolazi sa 120 duplih PBT kapica za tastere i dodatnim stabilizatorima za optičke i mehaničke tastature. Bez obzira da li imate na umu izgled ili ste jednostavno radoznali da vidite kuda ovo petljanje vodi, napravite prvi korak u svet prilagođavanja tastature pomoću RAZER interaktivnog podešavanja, kliknite na sliku ispod:

RAZER Custom Keycaps TryOn

Kakve su to PBT kapice (keycaps)?

Tvrđi i izdržljiviji od ABS-a ili PVC-a, PBT je visokokvalitetna termoplastika koja poklopcima tastera daje čvrst, teksturiran izgled i osećaj koji se neće istrošiti do sjajne završne obrade. Izrađeni sa izuzetno debelim zidovima, dobro su opremljeni da podnesu ekstremnu upotrebu i daju zadovoljavajuće pritiske tastera zbog svoje čvrste konstrukcije. Dostupan u 4 različite boje.

RAZER Custom Keycaps

Stvarane su koristeći RAZER jedinstveni dvostruki proces preciznog oblikovanja, nalepnice na tasterima su otporne na bledenje i imaju najtanji font ikada proizveden na PBT kapicama za tastere. Takođe su dizajnirani da budu kompatibilni sa pozadinskim osvetljenjem i najbolje rade sa Razer Chroma RGB osvetljenjem Razer tastatura.

PORUČI SVOJE RAZER KAPICE ZA TASTATURU OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.