Napokon nove informacije o Black Myth: Wukong igri!

BLACK MYTH: WUKONG!
23. januar 2023. 191 pregleda

Napokon nove informacije o Black Myth: Wukong igri!

Developer Game Science nam je napokon dao neke informacije o igri na kojoj su radili već tri godine. Da li ste spremni za još jedan zanimljivi RPG?

Developer Game Science je objavio da možemo da očekujemo njihov najnoviji RPG u toku sledeće godine, da preciziramo, na leto. Za sada nažalost nismo dobili detaljnije informacije kada je reč o datumu, ali potvrđeno nam je da će fanovi napokon moći da se dočepaju dugo očekivanog RPG-ja, koji je u potpunosti rađen u Unreal Engine 5 programu. Game Science je poprilično dobro čuvao svoje informacije o razvitku ove igre, jer poslednje informacije o ovoj igri smo dobili prošlog avgusta.

Još jedan RPG koji se čeka!

BLACK MYTH: WUKONG

BLACK MYTH: WUKONG

Ako do sada niste imali prilike da se susretnete sa ovom igrom, radi se o igri koja je zasnovana na kineskom folkloru iz starog romana Journey to the West, a cela igra vas vodi kroz priče klasičnih legendi o Kralju majmuna. Iako se ova legenda pojavljuje i u drugim igrama, Black Myth: Wukong je zadobio svoje fanove koji željno očekuju izlazak ovde igre. Prema rečima developera, vreme je da hajp za ovu igru raste!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.