Da li je Microsoft Flight Simulator prva prava igra sledeće generacije?

Da li je Microsoft Flight Simulator prva prava igra sledeće generacije?
15. novembar 2019. 35 pregleda

Da li je Microsoft Flight Simulator prva prava igra sledeće generacije?

Microsoft Flight Simulator igra izlazi 2020. godine. Uživajte u letenju kroz svet izgrađen u neverovatnih 2 PETABAJTA podataka.

Zahvaljujući modernim tehnologijama i udruživanjem snaga sa drugim kompanijama, virtualni piloti u budućem Flight Simulatoru praktično neće moći da razlikuju virtuelni i realni svet! Ova igra definitivno izgleda kao prva next-gen igra!

Umesto računarskih generisanih mapa, podaci će se preuzimati iz Bing Maps-a, a proces mašinskog učenja obezbediće kreiranje potpuno realističnog ambijenta letenja.

Pogledajte kako izgleda kreiranje meteoroloških uslova u novom MFS-u.

I to nije sve! Microsoft je sklopio partnerstva sa meteorološkim kompanijama odakle će se preuzimati pravi vremenski podaci u realnom vremenu! Ali ni to nije sve! Partnerstvo je napravljeno i sa kontrolama leta odakle će se preuzimati putanje i vremenski rasporedi pravih aviona. Ako na sve to dodate da je u izradi učestvovao i Asobo Studio koji je 2009. godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda za "najveću površinu u igrama za konzole" (F.U.E.L) jasno je da nas čeka fenomenalna simulacija.

Flight Simulator omogućava Vam da sednete u realistične kokpite i da iz njih vidite pejzaže kao što bi videli da sedite u kokpitu pravog aviona i to u realnom vremenu

Pred vama će biti implementirano više od 40.000 aerodroma širom sveta, a digitalizovano je oko 510 miliona kvadratnih kilometara naše planete. 

Da li će Microsoft Flight Simulator moći da se igra i na konzolama?

Prema najavama, novi MFS će se prvo pojaviti na PC računarima, a kasnije će biti dostupan i na XBOX konzolama.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.
Miloš
Dobar dan Zašto ne postoji novi Instanbulski aerodrom u FS2020?!? Jel to samo kod mene problem? Imam Holdum verziju????
Nikola
Koji će od flight kontrolera moći da rade na istoj igrici? Dali postoje podaci o tome I koji je naj jeftiniji mogući kontroler.