Pravi Marvel's Avengers gejmplej!

Pravi Marvel's Avengers gejmplej!
20. avgust 2019. 11 pregleda

Pravi Marvel's Avengers gejmplej!

Marvelovi fanovi su isčekivali GAMESCOM sajam, na kom će biti objavljen Marvel’s gejmplej, u kom će moći da vide Kapetana Ameriku, Iron Man-a, Hulk-a, Black Widow i Thor-a kako se bore kao hrabri junaci i spašavaju svoj svet. Predstavljen je takođe i Hero tutorijal u kom će igrači moći da nauče posebne moći Avengers-a, a prvi demo je upravo danas i zaigran!

Ova igra se svrstava u third-person igre, koja je popunjena akcijom i avanturama kroz koje prolazite igrajući. Igrači će moći da ponovo spoje celu ekipu Avengers-a, kao što je i originalna, imaće mogućnost da pristupe i iz prvog lica raznim kampanjama, a kada dođe do borbe, moći će da se povežu sa bilo kim kako bi rešili misiju. Pored toga, najavljeno je i da ćemo moći da pravimo po našem ukusu Earth’s Mighiest Heroes ekipu, kao i da sami levelujemo koliku će oni moć imati.

Marvels Avengers

Igra će početi tako što naši junaci, dok se nalaze u San Francisku, otkrivaju celom svetu svoje moći, ali to ne prolazi na najbolji način. Naime, cela proslava povodom ovog događaja se pretvara u katastrofu koja rezultuje smrtnim slučajevima i masovnom uništenju. Okrivljeni za haos koji je nastao, Avengersima je zabranjeno da koriste svoje moći. Nakon 5 godina, kada svet ponovo dolazi u opasnost, jedini spas pronalaze u sklapanju Earth’s Mighiest Heroes ekipe.

Marvel’s Avengers igru ćemo videte 15. maja 2020. godine i biće dostupna na PlayStation 4, Xbox One X, Stadia i PC platformama.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.