Dugo očekivana igra Red Dead Redemption 2 je ponovo odložena, tako da ćemo morati da čekamo još duže, ali se nadamo da će se čekanje isplatiti!

Rockstar nas je obavestio da će nastavak izuzetne igre stići tek 26. oktobra ove godine. Red Dead Redemption 2 je već jednom odložen, ali ni to odlaganje, očigledno nije bilo dovoljno da se igra privede kraju kako je to razvojni studio želeo. S obzirom na to kakva je bila prethodna igra, ne mislimo da bi trebalo da se žuri, neka uzmu vremena koliko im je potrebno, samo da Red Dead Redemption 2 bude još jedan dragulj u Rockstar kruni. Inače, za one koji ne znaju, igra će se pojaviti za PlayStation 4 i Xbox One, mada postoji mogućnost da izbace i PC verziju (što bi bilo sjajno). Cena igre u preorderu će biti oko 70-ak evra.

Klinknite na slike da biste ih videli u FULLHD rezoluciji.

[gallery ids="95023,95024,95025,95026,95027,95028,95029"] Čekamo jesen s još većim nestrpljenjem! Pogledajte zvanični trailer: https://youtu.be/iqaipBpnVRE  

Još malo detalja od RDR 2

Nekoliko popularnih mehanika iz GTA 5 će se takođe naći u Red Dead Redemption 2:
  • kamera će moći da se prebaci u pogled iz perspektive prvog lica u bilo kom trenutku
  • biće prisutna i varijacija misije Strangers and Freaks koja vas vodi širom mape, dok će se kampanja povremeno granati.
  • multiplayer će biti po uzoru na GTA Online, što znači da ćete moći da se skrasite u svojoj kući ili budete potpuni odmetnik i pravite haos drugim igračima
  • pominje se i Battle Royale mod poput onoga na PUBG, kao i nekoliko deathmatch varijacija