Spider-Man: Miles Morales je izašao i u prodaji je - pogledajte koja nas iznenađenja čekaju

Spider-Man Miles Morales Cena

Da je Sten Li još uvek sa nama, nemamo sumnje da bi dobre volje ponudio da odradi naraciju za prvi gameplay prikaz nove igre Spider-man: Miles Morales. Nažalost, Sten nije više sa nama i originalna Spider-Man igra mu je jedna od poslednjih uloga. Njegovo nasleđe živeće dalje, a sigurni smo da bi bio ponosan na Spider-Man: MIles Morales-a.

Saznali smo da će se Miles Morales suočiti sa poznatim negativcem koji se zove Tinkerer. On vodi grupu zvanu Underground koja nastoji ukrasti novi izvor energije poznatu kao NuForm, a Spider-Man je tu da spreči negativce na svom terenu - Harlemu.

Spider-Man Miles Morales Cena

Ali to nije sve. U Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition-u će biti uključena i Marvel's Spider-Man: Remastered igra iz 2018. godine. Remaster donosi bolji izgled likova, prirodnije animacije, raytracing refleksije, bolje osvetljenje, više vozila i ljudi na ulicama, bolji pogled u daljinu i podršku za igranje na 60 fps. Takođe sadrži i sva dosadašnja DLC proširenja igre. 

Za kraj Vas pozivamo da poslušate celokupan soundtrack iz ove fenomenalne igre: Spider-Man: Miles Morales Soundtrack od Džona Paesana.

KUPITE VAŠ PRIMERAK IGRE OVDE > SPIDER.MAN: MILES MORALES