It Takes Two je trenutno najbolje ocenjena igra u 2021. godini!

It Takes Two je trenutno najbolje ocenjena igra u 2021. godini!
26. mart 2021. 283 pregleda

It Takes Two je trenutno najbolje ocenjena igra u 2021. godini!

Igra u kojoj igrači moraju zbližiti bračni par pre razvoda dobila je izuzetno dobre ocene.

Na Metacritic-u, prosečna ocena za It Takes Two za PlayStation 5 je 90 nakon 23 recenzije. Time je igra, barem za sada, jedini naslov iz 2021. godine s prosekom ocena u kategoriji 90 / Must Play. Ili u još boljoj perspektivi: iza igre stoji izdavačka kuća Electronic Arts, a njihove igre u kategoriji Metacritic 90+ nisu uspele ostati devet godina - od Fife 13 i Mass Effect 3.

Što se tiče situacije na OpenCritic-u, It Takes Two trenutno ima prosečnu ocenu 88, što nije prestižna kategorija kao 90+, ali čak i sa tim prosekom ona je najbolje ocenjena igra od 2021. godine do sada.

It Takes Two ima nadogradnju za next-gen konzole kao i Friend Pass opciju

Friends Pass znači da, bez obzira igrate li na daljinu ili na LAN mreži, moraćete kupiti samo jedan primerak It Takes Two. "Ako igrate na kauču," kaže Fares, "i igrate s prijateljem besplatno, to bi trebalo biti isto za vas ako igrate i na mreži. Ne bi bilo pošteno, samo zato što vaš prijatelj se ne može igrati sa vama na kauču, da ova osoba mora platiti duplu cenu. Iz te perspektive pojavio se Friends Pass, jer to ima smisla, to je logična odluka."

KUPI SVOJ PRIMERAK IGRE IT TAKES TWO OVDE > (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.