Immortals: Fenyx Rising - informacije o trećem DLC The Lost Gods

Immortals: Fenyx Rising - informacije o trećem DLC The Lost Gods
20. april 2021. 14 pregleda

Immortals: Fenyx Rising - informacije o trećem DLC The Lost Gods

Ubisoft je objavio kada je Immortals: Fenyx Rising objavljen da će igra dobiti tri proširenja. Spomenuti naslov odveo nas je u grčku mitologiju i nastavio istim putem kroz prvi DLC A New God. Drugo proširenje, nazvano Myths of the Eastern Realm, uvodi nas u kinesku mitologiju, a treće nas vraća grčkim korenima.

The Lost Gods je najnoviji DLC u planovima francuske kompanije za Immortals: Feniyx Rising i biće dostupan od 22. aprila ove godine. Ovaj DLC nam donosi novog lika, Asha, koji će se uputiti na ostrvo Pirit kako bi ujedinio Posejdona i Hada sa ostatkom Olimpa. Zanimljivo je da će ovo proširenje promeniti neke od osnovnih mehanika igranja, a ono što se najviše ističe je izometrijska perspektiva pa bi igra trebalo da izgleda kao Diablo.

Treće proširenje takođe će naglasiti novi borbeni sistem, jedinstvene veštine i nekoliko elemenata koji će pomoći u nadogradnji opreme novog protagonista. Da bi pripremio igrače za dolazak izgubljenih bogova, Ubisoft je pripremio jedan zadatak u glavnoj igri koji bi igračima trebao da posluži kao kratak pregled predstojećeg DLC-a. Isti će se moći naći severoistočno od Zlatnog ostrva.

The Lost Gods biće dostupni za nekoliko dana, a igrači ga mogu kupiti i dodati u svoju kolekciju. Dodatak se može kupiti u sklopu sezonske propusnice ili odvojeno na računaru, Xbox One i X / S Series, PlaiStation 4 i 5 i Nintendo Switch, Stadium i Amazon Luni.

KUPITE VAŠ PRIMERAK IGRE OVDE > IMMORTALS: FENYX RISING

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.