Igra The Crew 2 besplatna tokom vikenda!

Igra The Crew 2 besplatna tokom vikenda!
11. april 2020. 67 pregleda

Igra The Crew 2 besplatna tokom vikenda!

Kompanija Ubisoft i Sony poklanjaju svojim fanovima besplatno igranje tokom vikenda jedne od najbolje ocenjenih trakčkih igara - The Crew 2.

Još nije kasno da preuzmete sjajnu jednu specifičnu igru po mnogo čemu. Zaigrajte The Crew 2 potpuno besplatno i bez restrikcija tokom vikenda. Drugi nastavak MMO-a donosi nove vrste vozila i područja. Mix Ivory Towra i Ubisofta, donosi sledeće poglavlje budućeg serijala koji igrači vode u otvoreni svet trka. U odnosu na prethodnika, developeri su u ovom broju pored automobila ponudili i motore, brodove i avione, kao i potpuno redizajniranu mapu SAD-a. Svakako hrabar potez, prema autorima, vozila će se menjati u letu, pa ćemo u jednom trenu moći da se vozimo motorom uz Misisipi, a u drugom da se spuštam brodom niz reku, pa da preletimo iznad njega avionom! Naslov koji vredi probati!

 

Pored toga, svi korisnici PSN plus pretplate mogu besplatno da skinu dva sjajna AAA naslova - Uncharted 4 i Dirt Rally 2.0.

PS4 Uncharted 4 besplatna igra uz PSN pretplatu

Ovde nema klišea o spasavanju sveta, osvetama ili potrazi za sestrom/ocem/istinom/bilo čime. Fabula igre je lična avantura braće Drejk, koji se bore protiv opasnosti koju predstavljaju sebi samima. Odgovornost, pohvlepa, zavisnost za adrenalinom samo su neke od tema koje je ova igra vešto obradila. Za razliku od prethodnih delova, Uncharted po prvi put deluje nekako prizemnije i ima značajno sporiji tempo. Još otvoreniji prostor donosi vam veću slobodu prilikom kretanja. Sve u svemu, zahvaljujući sjajnoj priči i pustolovini, genijalnom dizajnu i nestvarno dobroj grafici ova ekskluziva za Sony zaista - vredi! 

PS4 Dirt Rally 2.0 besplatna igra uz PSN pretplatu

Dirt Rally 2.0 donosi nam novi - autentični model upravljanja, rađenom u saranji za ljudima iz World Rallycross Championship organizacije, sa kojom dolazi i 8 stvarnih staza u takmičenju. Što se tiče ostalih lokacija DR2.0 vodiće nas u Novi Zeland, Argentinu, Španiju, Poljsku, Australiju i SAD. Što se tiče izbora automobila na raspolaganju su vam kombinacije klasičnih modela i novih trkalica, a fokus je na nemačkim uzdanicama - Volkswagenu i Audiju.

PSN Pretlatu možete poručiti klikom na link  > PSN GIFT CARD

 

 

 

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.