Razvojni tim Guerrilla Games nastavlja da nam donosi malo informacija o novitetima predstojeće igre Horizon Forbidden West. Tokom proteklih nekoliko nedelja saznali smo da će igra doneti desktop računare za poboljšanje opreme i više nivoa neprijateljskog ponašanja, a sada je otkriveno nekoliko novih detalja o svetu u kome će se igra odigrati.

Horizon Forbidden West Cena

Kao i u Horizon Zero Dawn, niže ćemo moći da obiđemo sela i gradove u kojima neće biti borbi, ali će biti trgovine i drugih aktivnosti. Potvrđeno je da će Aloj sada moći da svrati u gostionicu gde će moći da upozna nove zanimljive likove. Takođe će moći da kupi hranu od lokalnih kuvara i koju mogu poneti sa sobom i konzumirati kako bi poboljšali neke statistike. Još ćemo moći da nađemo krojače, lovce i travare po gradovima.

INTERESUJU VAS NOVOSTI IZ HORIZON FORBIDDEN WESTA? MOŽDA ĆE VAS INTERESOVATI:

Ovog puta Gurerilla Games su postavili sebi zadatak da od svake lokacije naprave autentičnu rezidenciju određenog plemena. Između ostalog, to uključuje različite interakcije plemena sa okolinom, pa ćemo tako često usred treninga viđati ratničko pleme Tenakth, dok će pripadnici mirnog plemena Utaru češće pokazivati bliskost u zagrljajima i slično.

Horizon Forbidden West Oklop Cena

Svet bi trebao da bude mnogo dinamičniji sa više animacija samih likova u gradu. Dok smo u Horizon Zero Dawnu, na primer, videli trgovce kako samo stoje ispred svojih radnji, ovde ćemo ih videti kako rade - dogovaraju stvari, razgovaraju sa kupcima itd. Takođe je umetnut sistem ličnosti, tako da različiti likovi u igri (koji nisu nužno deo akcije) imaju različite dispozicije i ponašanja prema Aloj, odnosno igraču.

PORUČI SVOJ PRIMERAK HORIZON: FORBIDDEN WEST OVDE (LINK)