Horizon Forbidden West dinamična poboljšanja protivnika

Horizon Forbidden West dinamična poboljšanja protivnika
9. novembar 2021. 14 pregleda

Horizon Forbidden West dinamična poboljšanja protivnika

Jedan od kvaliteta Horizon Zero Dawn su bili njegovi metalni protivnici. Prvobitna igra je imala 25 vrsta, a u budućnosti će se ta fauna proširivati novim pretnjama u vidu mamuta, novih letećih čudovišta i podvodnih „metalaca“. Već smo saznali da će metalne zveri u nastavku moći da se bore u tandemu sa ljudskim protivnicima, a još jedan specifičan detalj je sada otkriven u novom razvojnom blogu.

Horizon Forbidden West Cena

Iz Guerrilla Gamesa ističu da će metalne zveri u Forbidden Westu imati nekoliko nivoa ponašanja, u zavisnosti od situacije. Na primer, neki protivnici će biti manje oprezni tokom borbe, ali će stoga imati izoštrena čula kada ste u njihovoj blizini i dok ih još niste napali. Neprijatelji će se drugačije ponašati u zavisnosti od stepena štete koju ste im počinili.

INTERESUJU VAS NOVOSTI IZ HORIZON FORBIDDEN WESTA? MOŽDA ĆE VAS INTERESOVATI:

Još jedna novina biće u glasu zveri. Zveri će tako imati odvojene zvukove kada vrše napade, dižu uzbunu ili kuliraju. Ovo će olakšati igračima da prepoznaju kada se nešto dešava - na primer, znaće da su zveri podigle uzbunu a da ih nisu videle. Više informacija o dizajnu i idejama iza novih tipova neprijatelja u Horizon Forbidden Westu možete pronaći na zvaničnom blogu ovde (LINK).

PORUČI SVOJ PRIMERAK HORIZON: FORBIDDEN WEST OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.