Hogwarts Legacy - zvaničan trejler

Hogwarts Legacy - zvaničan trejler
18. mart 2022. 204 pregleda

Hogwarts Legacy - zvaničan trejler

Hogwarts Legacy

Prvi zvaničan trejler za igru Hogwarts Legacy je objavljen 17.03. gdje su u produženom video zapisu predstavili svaki aspekt igre.

Autentičan svet

Dobar dio nas je sanjao da dobijemo svoje pismo, da studiramo u školi za magiju Hagwarts i da živimo u tom svetu. Kao fanovi sveta magije koji je predstavljen u knjigama i filmovima Harry Potter-a, zamišljali smo kako bi to bilo da se mi nalazimo u tom svetu. Hogwarts Legacy je priča koju vi gradite sa svojim karakterom, i sve kreće sa pravljenjem tog istog karaktera.

Cilj prilikom razvitka ove igrice je bio da nas približi svetu magije i da nam dočara njegovu lepotu. Pored samo priče tim iz studio Avalanche se potrudio da kreira detaljnu rekreaciju same škole Hogwarts kao i okružnog dela sveta iz knjiga.

Potrudili su se da kreiraju rekreaciju škole na svoj način a da ipak ostane prepoznatljiva na prvi pogled svim fanovima. Ipak su ubačeni neki novi delovi kao što su užurbana kuhinja. Tu su prepoznatljivi delovi poput glavne sale, medicinskog krila ili vrta ispred ulaza u školu, sa malim izmenama da odgovara viziji kreatora ove igrice.

Proživite neopisano

Igrači će imati priliku da prožive svet Hogwartsa kao što je Harry Potter proživio. Istražujući magiju, sklapanja prijateljstva i postajanje heroja. U zavisnosti od toga kako kreirate lika bićete dodeljeni u jednu od četiri kuće unutar škole gde ćete biti u prilici da istražite jedinstvenu arhitekturu, dekoraciju i prostor vaše kuće.

Definišite svoj borbeni stil

Vaše studije u školi Hogwarts će Vam pomoći da prebrodite tajne i opasnosti koje Vas čekaju izvan kao i unutar zidina škole Hogwarts. Kako budete učili od kolega i profesora otključavaćete nove magije i napade koje ćete koristiti u borbi i rešavanju puzli.

Predstojeća igra Hogwarts Legacy obećava dosta, ostaje nam samo da dočekamo igru i da se uverimo sami da li će igra biti to što i obećava

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.
Andrea
Dobar dan, zanima me kada će biti dostupan pre order za ovu igricu kod vas? Hvala unapred, i pozdrav.
Andrea
Dobar dan, zanima me kada će biti dostupan pre order za ovu igricu kod vas? Hvala unapred, i pozdrav.