HITMAN 2 je upravo najavljen!!!

HITMAN 2 je upravo najavljen!!!
7. jun 2018. 24 pregleda

HITMAN 2 je upravo najavljen!!!

Agent 47 pozvan je na novi set misija koje će igrači moći iskusiti krajem ove godine. Evo kako IO Interactive planira napraviti superiornu Hitman igru.

WB Games i IO Interactive upravo su najavili Hitman 2. Ne, ne radi se o nekakvom remasteru Silent Assassina iz 2002. već o punokrvnom nastavku zadnjeg Hitmana iz 2016. godine. Za razliku od zadnje igre, ova neće biti epizodnog formata već će po izlasku imati puni set misija na različitim egzotičnim lokacijama širom sveta. Prva takva lokacija je u Miamiju gde će Agent 47 usred jedne trke loviti vozačicu Sierru Nox. Misija se odvija oko trkačke staze, usred bela dana i pred očima gomile ljudi, odnosno posetitelja ovog događaja.
https://www.youtube.com/watch?v=90qUcx3QWQ4
Hitman 2 neće doneti nikakve velike inovacije u svoju gameplay mehaniku, ali će u serijal vratiti neke kultne elemente gameplayja. Na primer, u igru se vraća opcija nošenja aktovke / kofera u koju možete staviti snajper ili neko drugo oružje. Po prvi put u serijalu imaćemo opcije skrivanja u gužvi, odnosno u grmlju / ostalim vrstama vegetacije. Agent 47 pronalaziće nova inovativna oružja i oruđa za eliminacije pa ćemo metu moći istući ribom, zadaviti krojačkim metrom i sl. IO Interactive nakon izlaska igre nastaviće dodavati nove sadržaje u nju. Vraćaju se i Elusive Target misije, a biće tu i ostalih novih modova. Jedan od takvih dostupan je već i sada, pod uslovom da igru odmah naručite. Radi se o Sniper Assassin modu koji je u suštini port mobilne igre, ali s novom opcijom igranja u co-op modu gde po prvi put u Hitman serijalu možete igrati s likom koji nije Agent 47.
https://www.youtube.com/watch?v=cg4EQe6OXFw   Hitman 2 izaći će u verzijama za PC, PlayStation 4 i Xbox One 13. 11. ove godine.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.