GTA Trilogy odložen do 17. decembra 2021. godine

GTA Trilogy odložen do 17. decembra 2021. godine
1. decembar 2021. 64 pregleda

GTA Trilogy odložen do 17. decembra 2021. godine

Ovo je samo 10-dnevno kašnjenje za većinu platformi. Osim PS5 i PC portova, fizičke verzije igre su prvobitno trebale da izađu 7. decembra. Kašnjenje dolazi zajedno sa velikim ažuriranjem koje sadrži gomilu malih ispravki u sve tri igre. Patch ima različita poboljšanja stabilnosti, ponovo implementira bioskopsku kameru i popravlja greške u kucanju na znakovima u svakoj igri. Takođe više neće padati kiša u zatvorenom prostoru tokom scena.

GTA Trilogy Odložen Twitter Cena

Postoji i mnoštvo drugih poboljšanja koja su specifična za svaku igru, ali magla u San Andreasu je jedno od važnijih. Kako navodi Eurogamer, postoji nova opcija „Ground Haze“ koja omogućava igračima da ponovo dodaju smognost koja je nedostajala u naslovu kada je lansiran u svom ažuriranom formatu. Ovaj potez je već naišao na pohvale navijača, koji su bili srećni što vide da svet igre više liči na originalnu igru. Neki igrači su kritikovali čisto nebo jer je zbog toga igra izgledala manja nego što je bila jer je bilo moguće videti celu mapu sa visine.

GTA Trilogy za Xbox Series X/S / Xbox One i PS4 će biti objavljeni 17. decembra.

Nintendo Switch kertridž još uvek nema zvanični datum objavljivanja, ali je trenutno postavljen negde na „početku 2022. godine“. Rockstar je takođe slučajno ažurirao trilogiju velikim patch-om za ispravljanje grešaka.

PORUČI SVOJ PRIMERAK GTA TRILOGY: DEFINITIVE EDITION OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.