GTA San Andreas Original VS Trilogy (VIDEO)

GTA San Andreas Original VS Trilogy (VIDEO)
12. novembar 2021. 387 pregleda

GTA San Andreas Original VS Trilogy (VIDEO)

Pored poboljšanih vizuelnih prikaza, igrači Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition mogu očekivati ažurirane kontrole, uključujući raspored kontrolera inspirisan Grand Theft Auto 5, i ažurirane točkove za izbor oružja i radio stanica. Grand Theft Auto: San Andreas kontrole vožnje su takođe poboljšane u Definitive Edition remasteru, kaže Rockstar, što možete videti u videu ispod.

Igrači će takođe dobiti moderne pogodnosti kao što su ažurirane minimape – sada možete da postavite tačke puta u tim klasičnim igrama – i mogućnost instant restartovanja neuspešnih misija, što bi sve trebalo znatno da olakša igranje.

GTA Trilogy San Andreas Cena

Rockstar je takođe detaljno opisao grafičke nadogradnje i karakteristike specifične za platformu u GTA: Trilogy - The Definitive Edition. Verzije PlayStation 5 i Xbox Series X će uključivati podršku za 4K rezoluciju sa brzinom kadrova do 60 fps, PC verzija će podržavati Nvidia DLSS i Nintendo Switch verzija će ponuditi zumiranje kamere na ekranu osetljivom na dodir, pomeranje i kontrole menija, plus žiroskop za nišanjenje.

INTERESUJU VAS NOVOSTI IZ GTA SVETA? MOŽDA ĆE VAS INTERESOVATI:

PORUČI SVOJ PRIMERAK GTA TRILOGY: DEFINITIVE EDITION OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.