Gran Turismo 7 - inovacije i gameplay

Gran Turismo 7 - inovacije i gameplay
4. februar 2022. 204 pregleda

Gran Turismo 7 - inovacije i gameplay

Gran Turismo 7 - pravi simulator vožnje

Mnoštvo novosti iz Gran Turismo franšize za novu igricu Gran Turismo 7 gde za svakog ima po nešto bez obzira da li ste novi igrač ili stari fan franšize. To i jeste svrha Gran Turisma 7, osmišljen je da proslavi ljubitelje automobila i da inspiriše ljude da budu članovi tog skupa, nebitno da li su zainteresovani za brzu vožnju, forografiju, dizajn eksterijera automobila, modifikaciju automobili ili za skupljanje retkih primeraka.

Igra izlazi 4. marta a u nastavku ćemo Vam prikazati šta možete očekivati od modova i inovaciju u novom delu Gran Turismo franšize.

Music Rally

Gran Turismo 7 Music Rally cena

Prva stvar koju ćete uraditi kada pokrenete igru jeste sesti za volan Porsche Carrera Speedster iz 1956 i započeti vožnju kroz muzički reli. Na prvi pogled ova misija je trka u arkadnom stilu gde uživate uz muziku dok Vam je cilj da stigne do sledećeg checkpointa pre nego vremen istekne. Ova misija će takođe poslužiti kao dobar uvod za nove igrače, gde će se upoznati sa fizikom i simulacijom igrice, dobiti priliku da podese kontrole i asistove po njihovoj želji.

Kupovina automobila

Gran Turismo 7 Kupovina automobila cena

Mapa sveta je vaš dom u svetu Gran Turismo 7 igrice. Među prvim zadacima koji će Vam biti dodeljeni se nalazi kupovina automobila, sa sredstvima koje ste dobili potrebno je da kupite polovan auto po Vašem izboru. Nakon toga svratite do garaže pa onda do Cafe-a.

Café

Gran Turismo 7 Cafe cena

Ovde možete pronaći svakodnevno nove zadatke koji za nagradu imaju nove automobile ili druge nagrade.

Centar licenci

Gran Turismo 7 Centar Licenci cena

Gt veteranima je ovo dobro poznat dio igrica iz ove franšize. Potrebno je da "položite" testove koji su progresno sve teži i teži. Na sreću prvobitnu B dozvolu će i novi igrači lako dobiti ali za daljni progres potrebna je veština i trud.

Tuning

Gran Turismo 7 Tuning cena

Sada kada se u vašoj kolekciji nalazi nekoliko automobila otključavate Tuning meni. Kao što možete da zamislite ovo mesto je prepuno novih automobilskih delova svih preformansi i veličina sa još većom količinom koju možete otključati kako napredujete kroz igru. Kako otključavate i kupujete nove automobile raste Vaš kolekcionarski level, na četvrtom levelu otključavate Club Sport kategoriju u tuning shop-u.

Pošto je sve do sada navedeno samo nekoliko prvih sati igre sledeće što otključavate jeste specijalna takmičenja na stazi High Speed Ring. Kada ovo dostignete biće Vam dostupna i Brand Central stanica gde imate mogućnost kupovine novih automobila od preko 50 proizvođača

Gran Turismo 7 novi automobili cena

Nadamo se da Vam ovaj prikaz budućnosti Gran Turismo 7 donosi uzbuđenje za izlazak igre koji je zakazan za 4. Mart.

PORUČI SVOJ PRIMERAK IGRE GRAN TURISMO 7 OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.