GOD OF WAR je stigao u Game Centar!

GOD OF WAR je stigao u Game Centar!
20. april 2018. 70 pregleda

GOD OF WAR je stigao u Game Centar!

Studio Santa Monica priveo je dugo očekivanu ekskluzivu kraju – stigao je novi God of War. Ekskluzivno na PS4 konzolama.

God of War se vraća korenima. „Reeboot“ franšize je stigao na naše velike i male ekrane i svakako je jedan od najočekivanijih igara ove godine. Novi God of War dao je kreativnom timu priliku da istraži novo kreativno područje, umesto da se prave kako su sve zaboravili i krenuli nekim novim putem. Kratos ovog puta ima i sina, kojeg podučava lovu tokom kojeg sasvim slučajno nailaze na nekoliko agresivnih čudovišta. U ponudi Game Centra nalazi se nekoliko vrlo zanimljivih God of War opcija koje možete odabrati:

 

Ako već posedujete Playstation 4 ili PS4 Pro konzolu, tada možete birati između standardnog, limitiranog i kolekcionarskog primerka igre!

God of War

=== Igra je dostupna na OVOM LINKU ===

 

Doduše, ako još uvek ne posedujete Playstation 4, a rešili ste da je novi God of War igra zbog koje ga jednostavno morate nabaviti, imamo dve izvanredne ponude za vas!

PlayStation 4 Slim 1TB GOW BUNDLE 

 

 PlayStation 4 Pro 1TB GOW Limited Edition

I na kraju, ako ste igru već nabavili (digitalno možda), posedujete Playstation 4/PS4 Pro i ne treba vam ništa od gore navedenog ... Imamo i za Vas nešto specijalno u vidu ovog prelepog DualShock 4 v2 kontrolera, koji je ukrašen motivima iz igre:

DualShock 4 – God Of War Limited Edition

 

UPDATE: God of War Ragnarök PREORDER je počeo!

Sve informacije na ovom linku!

God of War Ragnarok

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.