Generation Zero je SF pucačina sa atmosferom osamdesetih!!!

Generation Zero je SF pucačina sa atmosferom osamdesetih!!!
7. jun 2018. 36 pregleda

Generation Zero je SF pucačina sa atmosferom osamdesetih!!!

Švedske su se mašine probudile i pobunile protiv čovečanstva u novoj igri kreatora Just Cause serijala. Pripremite ekipu!

Kreatori Mad Max i Just Cause igara najavili su svoj sledeći projekat. Zove se Generation Zero i kooperativna je pucačina smeštena u otvoren svet. Tematski pripada naučno-fantastičnom žanru, a stilski kopira osamdesete godine. Zaplet Generation Zeroa na prvu loptu zvuči simpatično. Divlje mašine vrebaju švedskim selima! Netko ih treba zaustaviti koristeći taktike gerilskog ratovanja. Taj neko ste vi i još troje drugih igrača, ako želite igrati kooperativno, ili sami ako želite Rambo pristup.
https://www.youtube.com/watch?v=L6kheRkaT7Q
Igra će koristiti isti APEX engine iz Just Cause igara (nadamo se uz mnogo bolju optimizaciju), a biće u stanju stvarati nepredvidive vremenske uslove, kompleksno ponašanje veštačke inteligencije, simulaciju balistike i sve ostalo u šta ćemo verovati kada to vidimo u akciji. Generation Zero svoj će otvoreni svet simulirati sa trajnim posledicama, a developeri kao primer navode da igra neće stvarati nove protivnike svaki put kad u nju uđete, pa npr. ako jednog neprijatelja oštetite a on pobegne, tu ćete štetu na njemu videti kada ga ponovo sretnete. Generation Zero u planu je za PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme, a trebao bi izaći u 2019. godini.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.