Šta nam donosi ovogodišnji Gamescom?

Šta nam donosi ovogodišnji Gamescom?
5. avgust 2019. 189 pregleda

Šta nam donosi ovogodišnji Gamescom?

Gamescom je najveći evropski sajam video igara, koji svake godine donosi zanimljive igre, kao i velike novosti za gaming industriju. Ono što će ove godine biti drugačije, je to što će se konferencije video igara kao i najava novih igara odvijati na sasvim drugačiji način.

Zadnjih par godina i sami možemo da vidimo da konferencije za novinare i za javnost, koje se održavaju povodom velikih sajmova kao što su E3 i Gamescom, i nisu više toliko u trendu. Iz tog razloga, sve konferencije do sada su se odvijale na isti način, ali došlo je vreme da se i to promeni. Naime, ono što možemo da očekujemo da ćemo videti na ovogodišnjem Gamescom-u je emisija, koja će nositi naziv Gamescom: Opening Night Live i nju će voditi brojni izdavači igara. U ovoj emisiji će biti predstavljene nadolazeće igre, a samu emisiju će voditi Geoff Keighley, poznati voditelj raznih gaming događaja. Najbolja stvar je to što ćemo sve moći da pratimo live preko interneta.

Ove godine, THQ Nordic je najavio par igara koje ćemo zasigurno videti na sajmu, a među njima su: Desperadose 3, Destroy All Humans, Biomutanta, Darksiders Genesis i SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Ostaje nam samo da čekamo Gamescom, jer zasigurno nas očekuje još mnogo zabave i gameplay igre koju svi čekamo, Cyberpunk 2077.

Gamescom

Svakako pozitivna strana toga što se Gamescom održava u Evropi, je to što ćemo moći da pratimo emisiju u normalnom vremenu, što bi bilo oko 20h. Ovogodišnji Gamecon će trajati od 20. do 24. avgusta i kao i svake godine održavaće se u Nemačkoj.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.