Novogodišnja akcija - popusti do 75%! Požurite, akcija traje do isteka zaliha

Novogodišnja akcija - popusti do 75%! Požurite, akcija traje do isteka zaliha
13. decembar 2021. 314 pregleda

Novogodišnja akcija - popusti do 75%! Požurite, akcija traje do isteka zaliha

!! Game Centar Novogodišnja Akcija !!

Kupite sebi gaming novogodišnji poklon

Redragon - tastature, slušalice, miševi, kamere i mikrofoni - sve gejmerske komponente na sniženju.

Pripremili smo za Vas širok asortiman ReDragon proizvoda na velikom sniženju. Ukoliko želite da se ponovite novom mehaničkom tastaturom, kvalitetnim gejmerskim mišem, vrhunskim slušalicama za PC ili konzole, krenete u stvaranje studija uz mikrofone i kamere - SADA je pravo vreme da to učinite. Gotovo kompletan asortiman na ozbiljnom popustu. Do isteka zaliha.

Redragon Akcija Cena

REDRAGON > TOTALNA RASPRODAJA AKCIJA

Razer - premium gaming oprema na sniženju.

Najbolja gejmerska oprema za najbolje gejmere. Veliki izbor Razer asortimana je na popustu. Najkvalitenije i najbolje mehaničke tastature i miševi, sa prepoznatljivim RGB Chroma osvetljenjem ulepšaće vaš kutak i napraviti od njega pravi gejmerski raj. Na popustima su i Razer džojstici za mobilne, konzole, pc računare, ali i mikrofoni, slušalice i još mnogo toga. Pogledajte kompletnu ponudu. Ne zaboravite, akcija traje do isteka zaliha.

Razer Akcija Cena

RAZER > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Funko POP! figura - najbolji poklon za decu i odrasle - u pola cene!

Preko 250 Funko POP! figura na popustima od 25-50%. Ugrabite svoju omiljenu pop figuru po nikad nižoj ceni. Najbolji poklon za svakog malog i velikog kolekcionara. Obnovite svoje uspomene. Poslednji artikli su u pitanju, a akcija traje do isteka zaliha.

Funko Pop Figure Black Friday Cena

FUNKO POP FIGURA > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

PS4 i PS5 igre - novogodišnje sniženje cena

Stotine igara za Sony PlayStation 4 je na velikom sniženju! Bilo da ste ljubitelj sportskih igara, FPS, RPG ili avanturističkog žanra sigurno smo da ćete naći igru za sebe. Takođe, veliki broj PS4 igara za decu je na sniženju! Ne zaboravite, količine su ograničene, a akcija traje do isteka zaliha.

Sony PlayStation PS4 PS5 Akcija Cena

SONY PLAYSTATION IGRE > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

XBOX - novogodišnje sniženje cena

Stotine igara za XBOX One i XBOX Series X je na velikom sniženju! Bilo da ste ljubitelj sportskih igara, FPS, RPG ili avanturističkog žanra sigurno smo da ćete naći igru za sebe. Takođe, veliki broj XBOX igara za decu je na sniženju! Ne zaboravite, količine su ograničene, a akcija traje do isteka zaliha.

Xbox Igre Cena

XBOX IGRE > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Nintendo SWITCH igre - novogodišnje sniženje cena - totalna rasprodaja

Stotine igara za Nintendo Svič je na velikom sniženju! Bilo da ste ljubitelj sportskih igara, FPS, RPG ili avanturističkog žanra sigurno smo da ćete naći igru za sebe. Takođe, veliki broj Nintendo SWITCH / Switch Lite / Switch OLED igara za decu je na sniženju! Ne zaboravite, količine su ograničene, a akcija traje do isteka zaliha.

Nintendo Switch Akcija Cena

NINTENDO SWITCH IGRE > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Gejmerske stolice - prodaja najudobnijeg gaming komfora po super cenama

Interesuju vas povoljne i udobne stolice za gaming? Tražite lako podesive gejmerske stolice po visini sa pomeranjem naslona za najudobije igranje igrica? Stolice za kompjutere su dugo prisutne u ponudi i imaju cilj da pruže udobnost u svakodnevnom radu za računarom, ali specijalne gaming stolice idu korak dalje.Stolice za gamere pružaju dodatnu udobnost i opcije koje će olakšati dugotrajno i udobno sedenje, kao i maksimalnu koncentraciju na video igre. Stolice za gaming se izdvajaju po fantastičnom dizajnu koji je prilagođen za gejmere, sa kombinacijama lepih boja i sa modernim ergonomskim linijama. Akcija traje do isteka zaliha.

Totalna Rasprodaja Stolice Cena

STOLICE ZA GEJMERE > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Tastature za PC - mehanička ili membranska - zavirite u gejmerski raj

Prodaja tastatura – široka lepeza ponude renomiranih brendova po odličnim cenama. Poslednjih par godina najtraženiji model je svakako mehanička tastatura sa RGB osvetljenjem. Mehaničke, membranske i optičke tastature - za svakog po nešto po izuzetno povoljnim cenama. Akcija traje do isteka zaliha.

Tastature Akcija Cena

GAMING TASTATURE > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Najbolji miševi za gaming - veliki popusti

Interesuju Vas prodaja miševa za laptop, miševi za kompjuter ili koji su najbolji miševi za gaming? Na pravom ste mestu. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo najbolje miševe na svetu za gaming, ali i za poslovne svrhe. Žični ili bežični miš? Optički ili laserski miš? RGB svetleći miševi? Koji je najbolji miš za CS GO, DOTA, Fortnite, PUBG?  Da li su gaming miševi za igrice ujedno i najbolji miševi za crtanje u Photoshopu? Pravi izbor za sve - akcija traje do isteka zaliha.

Totalna Rasprodaja Misevi Cena

GAMING MIŠEVI > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Slušalice za PC i konzole - veliki izbor po povoljnim cenama

Interesuju vas povoljne gaming slušalice? Žične ili bežične slušalice? Sa mikrofonom ili bez? Udobne sluške za trčanje ili trening? Bubice za mobilni telefon ili za kompjuter? Šta su 7.1 slušalice? Koji je najjeftiniji bluetooth headset? Koje su najbolje za Sony PS4Sony PS5 ili druge konzole? Za gejmere ili hands-free slušalice? Koje su najbolje na svetu za muziku? Slušalice na sniženju po akcijskoj ceni? Sa RGB osvetljenjem ili klasične? Sve odgovore možete pronaći na našem sajtu! - akcija traje do isteka zaliha.

Totalna Rasprodaja Slusalice Cena

GEJMERSKE SLUŠALICE > NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Novogodišnje sniženje svih artikala - kompletna ponuda na jednom mestu

Veliko novogodišnje sniženje cena igrica i gaming opreme. Akcija traje do isteka zaliha, ulovite svoj primerak igre za XBOX, Sony PS4, Nintendo Switch , PC računare ili nešto od široke ponude gaming miševa, mehančkih tastatura, podloga, slušalica, gamepada i slično. Ljubitelji i kolekcionari Funko POP! figurica neka obavezno pogledaju kompletnu akciju. Ukoliko ste ranije propustili da kupite omiljenu POP figuru sada je pravo vreme. Pogledajte kompletnu ponudu - akcija traje do isteka zaliha.

Totalna Rasprodaja Gaming Oprema Cena

GAMING NOVOGODIŠNJA AKCIJA - NAJBOLJE CENE - SVE NA JEDNOM MESTU

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.