10 noviteta u igri FM20 - Football Manager 2020 - uđite spremni u novu sezonu

10 noviteta u igri FM20 - Football Manager 2020 - uđite spremni u novu sezonu
10. oktobar 2019. 114 pregleda

10 noviteta u igri FM20 - Football Manager 2020 - uđite spremni u novu sezonu

PCG Footbal Manager 2020 stiže 8. novembra i sve fanatike uveliko trese menadžerska groznica. Šta nas sve čeka u novoj sezoni možete pronaći u ovom tekstu. 

Pripremili smo 10 najupečtaljivijih noviteta koji Vas očekuju u novom FM2020.

Igra FOOTBALL MANAGER 2020 cena

1. Football Manager i na novoj platformi - Google Stadia.

On ove godine Football Manager 2020 iće povezan i moćiće da se igra i preko Google Stadia cloud-a. Ko nije upoznat sa ovom platformom, ukratko rečeno, Stadia omogućava da se preko Google-ovog centra pokreću zahtevnije igre koje ištu kvalitetniju grafiku i procesor kako bi se rasteretio Vaš hardver. Suštinski, plan je da više ne morate imati zver od kompa da bi igrali novije zahtevnije igre. Naravno, FM20 ćete moći da igrate na Vašem računaru kao i do sada.

O ovoj platformi smo već pisali, a viši informacija o ovome možete pronaći klikom na sledećem linku: GOOGLE STADIA.

2. Sva izdanja FM2020 - classic, touch i mobile.

FM 2020 dolazi u sledećim oblicima - Football Manager 2020 (PC i Mac), Football Manager 2020 Touch (PC, MAC,iOS i Android) i Football Manager 2020 Mobile (iOS, Android).

3. FM Development Centar noviteti.

Razvojni centar, mnogima jedan od najboljih segmentara, imaće sitne izmene. Na prvu loptu deluje odlično. U razvijanju mladih talenata i pronalaženju wonderkids-a koje možete pretvoriti u svetske zvezda u samo par sezone imaćete nove pomoćnike. 

Igra FOOTBALL MANAGER 2020 prodaja

Prva stvar koja se uočava jeste da mesto koje je nekada zauzimalo YOUTH, RESERVE i DEVELOPMENT sada se nalazi kompletan RAZVOJNI CENTAR. Tu su i neke nove uloga osoba iz stručnog štaba i svi ti saveti biće Vam dostupni na ekranu. Deluje da je interfejs urađen bolje u odnosu na prethodnika tako da ćete u isto vreme na ekranu moći da videte vrline, ali i vašu klupsku politiku vezanu za omladinski pogon recimo. Takođe, pored igrača u Vašem timu lakše ćete moći da pratiti i igrače na pozajmicama. Sve u svemu, bolje i lakše nego ikada moćićete da ispratite omladinski pogon. 

4. Football Manager Playing Time Pathway noviteti.

Ono što se na prvu loptu zna jeste da ćete imati još više slobode! Više mogućnosti da planirate za budućnost i još više opcija za postavljenje pojedinačnih putanja razvoja za sve igrače. FM20 omogućava da, u toku pregovora oko ugovoru, tačno odredite minutažu i put razvoja, tj. koliko minuta u igri im garantujete kroz sezone tokom trajanja ugovora. Ovo je dosta dobro jer ćete tačnije moći da sprečite potencijalno nezadovoljstvo tima. Primera radi, ako ste golmanu odredili ulogu u timu "golman za Kup" nema šanse da se uznemiri što nije na crti u prvenstvenim utakmicama. Dobijate i više efikasnosti pri dugoročnom planiranju tima kao i samoj harmoniji u okviru tima. 

5. Grafičke inovacije u novom menadžeru FM20.

Unapređeni su sledeći elementi: 

  • Tekstura likova - u odnosu na FM19 novi menadžer donosi likove sa više duše, realističnom anatomijom i strukturom kostiju koji daju više humaniji izgled. 
  • Tekstura dresova - uz pomoć novog softvera kreirana je mnogo realnija oprema koja bolje prati pokret igrača.
  • Vremenski uslovi - u ovom segmentu je takođe dosta rađeno. Primetićete blatnjave delove na travnatoj podlozi tokom snažnije kiže, a nakon izlaska Sunca moćićete da uočite sušenje trave i promenu boje iste. 
  • Svetlo - Nivo senki i osvetljenja tokom meča kreira mnogo prirodniju sliku i izgled svega na ekranu u toku prikaza meča.

Igrica FOOTBALL MANAGER 2020 Srbija

6. Club Vision izmene u #FM20.

Jedan od najvažnijih zadataka Vas kao trenera jeste da ispunite očekivanja klupske uprave, tako je i danas. Vizija će biti kratkoročna i dugoročna. Od sada, Vas posao će biti i da dugoročno održavate identitet kluba kroz uspehe i ispunjavanje zadatih ciljeva. Klupska vizija izrendovana je u 3 segmenta - klupsku kulturu, trenutni ciljevi kluba i petogodišnji plan. Planovi mogu biti i finansijske prirode, politiku kupoprodaje igrača, itd. O svemu ovome možete da pregovarate na početku mandata ili na kraju neke od sezone, a moćićete i da ulažete veto na pojedine zahteve. Ukoliko je recimo vaš stil igre dao rezultate u nekom klubu, prilikom prelaska u novi klub, uprava može da odluči da je takav pristup bolji od onog ugrađenog u kulturu kluba, pa ćete na taj način moći da menjate klupski identitet. U toku igre dobijaćete ocene za učinak na skali od A+ do F uz prateće komentare. Takođe, tu su i nove opcije tokom pregovora sa upravom kluba.

7. Backroom Staff - nikada veće koristi od stručnog štaba.

Uz pomoć brojnih konsultacija sa ljudima iz sveta fudbala uloga stručnog štaba je dignuta na viši nivo. Imaćete više podrške struke nego ikada do sada. Stručni štab će imati daleko snažniji savetodavni pristup utakmicama. Informacije poput forme igrača, njegove uloge u formaciji, kako se uklapa u Vašu taktiku i zamisli i slično...sve potrebne informacije dobijaćete od svog štaba. Neki bi rekli, konačno su počeli da rade svoj posao. Klikom na bilo koji deo terena u delu Taktika možete da dobijete detaljne informacije o faktorima koji utiču na Vaš tim na tom delu terena. Apsolutno svaka osoba u stručnom štabu, koliko god se ona Vama činila nebitno, itekako će imati doprinos u razvoju kluba i činite bitnu kariku u lancu. Posebnu pažnju obratite na, njegovo veličanstvo, tehničkog direktora. On se brine o članovima struke, nudi info o kursevima za napredovanje, tako da sada ne samo da vodite računa o tome kako će se igrači razvijati, već morate da mislite i na njihove trenere. Tu je i Direktor akademije (Head of Player development) čija uloga ima veći značaj posebno u elitnim klubovima sa puno igrača na pozajmicama. Suma sumarum, stručni štab u FM2020 biće korisniji i veći nego ikada!

8. Njegovo veličansto - Kapiten.

Kada preuzmete klub na FM20, kapiten će Vam poslati poruku sa predlogom pravilnika ponašanja i sankcionisanj za nepoštovannje uspostavljenih pravila. Genijalno.

Igra FOOTBALL MANAGER 2020 Srbija

9. Novi geni nekih novih klinaca.

Prateći jezive trendove iz modernog fudbala, gde se apsolutno sve svodi na novac, tako će i klinci imati daleko dinamičniji karakter koji će se menjati od okolnosti u igri i sezonama.

10. Ostali noviteti u FM20 koji prolaze "ispod radara".

U državama gde postoji prvenstvo B timova, moraćete da imate B tim. Kada otpustite mladog igrača ili generalno na nižem stepenu razvoja, on će nove klubove tražiti u lokalitetu ili mestu rođenja. Na raspolaganju Vam je i novi filter za pretraživanje osoblja po mestu trenutnog rada. Svi i sve može da se razvija - skauti, stručni štab, igrači, uprave i Vi. Dodatna statistika za golmane sa koliko su se penala suočili, a koliko su odbranili. Još više opcija kod ugovaranja pozajmica i perioda iste. Promenom kluba moraćete da promenite i boju odeće, da da. Možete da se bunite protiv transfera ukoliko ga je uprava napravila mimo Vas. Finansijski fer-plej će biti na delu, tako da pazite šta radite, nemoj posle... Više mogućnosti za "reject"-ovane trenere - više konferencija, bolji pregled ponuda za posao, itd. Ovlastite asistenta da daje savete umesto Vas tokom meća - nek zaradi tu platu!

IGRU MOŽETE PORUČITI OVDE > PCG Football Manager 2020

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.