FIFA 20 izlazi 27. septembra - Fudbal se vraća kući! (VIDEO)

FIFA 20 izlazi 27. septembra - Fudbal se vraća kući! (VIDEO)
14. jun 2019. 13 pregleda

FIFA 20 izlazi 27. septembra - Fudbal se vraća kući! (VIDEO)

FIFA 20 donosi mnoge ne baš očekivane novine!

Fudbal se vraća kući, fudbal se vraća na ulicu! Sudeći po (skromnim) najavama sa E3 festivala očekuju nas brojne novine u najprodavanijoj fudbalskoj igri na konzolama. Osveženja će sigurno biti - spremite se za VOLTA Football !

Prema rečima kreatora ideja je da fudbal vrate tamo gde je najlepši - na ulicu, uz jedan sasvimnovi pristup samoj kulturi igre, njenoj kreativnosti i stilu, specifičnom za male sredine koje su rodile mnoge velikane ovog sporta. Od sada ćete moći kao napaćeni gospodin Rivaldo ( Vítor Borba Ferreira ) da hodite na trening peške 15 km svaki dan i da budete srećni. 

Po svemu sudeći akcenat je stavljen i na izgradnju ličnih karaktera, pa kome je zanimljivo moćiće da kombinuje razne frizure, oblikuju tela, stavljaju tetovaže, vežbaju pokrete za proslavljanje golova, biraju rod, opremu, rekvizite... Dakle možete da radite sve što prosečan moderan fudbaler radi, a ne bi trebao!

Za sada su najavljena tri izdanja, a više informacija imaćemo u mesecima koji su pred nama. Pogledajte video sa E3 festa:

PRE-ORDERUJ I OSTVARI POPUST > FIFA 20

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.