FIFA 22 Ultimate Team - novosti

FIFA 22 Ultimate Team - novosti
11. avgust 2021. 188 pregleda

FIFA 22 Ultimate Team - novosti

FIFA 22 Ultimate Mode donosi velike promene ove jeseni!

1. Division Rivals dobija novu eltinu diviziju za najbolje igrače

Promene će uticati i na "obične" igrače FIFA 22. Smanjen je broj utakmica koje je potrebno nedeljno odigrati kako bi se zaradile nagrade. Sistem napredovanja bi trebao da bude transparentniji, pa će biti daleko jasnije šta je potrebno uraditi za promociju. Divizija će imati tri dela - rank, stage i checkpoint. Pravila su takva da pobeda vodi na novi stage, dok izgubljena utakmica spušta za stage ispod, osim ukoliko je na checkpoint-u. Remi znači da ostajete na istom stage-u. Dve pobede u nizu, kao i svaka sledeća vodiće brže ka sledećoj diviziji. Svi igrači startuju iz 10. divizije, a iznad 1. divizije biće nova - Elite divizija, gde su svi igrači rangirani po Skill Ratingu i 200 najboljih se pojavljuje na svetskoj listi. 

2. Division Rivals prelazi na sistem sezonskog formata

Svaka sezona trajaće približno 6 nedelja, a imaće svoje nagrade do kojih možete doći igranjem - bez obzira da li pobeđujete ili gubite. Maksimalan broj sezonskih nagrada koje se mogu osvoji po diviziji je 3. 

>>>>FIFA 22 novine u Career Modu<<<<<

3. Promene u FUT Champions Modu 

Uvodi se Champions Play-Offs i Finals. To u praksi znači da se prelazi na sistem skupljanja bodova umesto da se gledaju isključivo pobede. Tokom svake sezone biće otvorena Play-Off faza unutar koje igrači mogu igrati kada njima to odgovara. Ukoliko osvojite dovoljno bodova, prolazite dalje u Finale koje se igra vikendima. U prijateljskim mečevima FUT moda biće dodata opcija CO-OP Public matchmaking-a, tj. pružaće se mogućnost da se ubacite u nečiji prijateljski meč, ali ne sa svojim FUT timom nego sa unikatnom ekipom koja će se stalno menjati.

>>>>FIFA 22 Hypermotion tehnologija na PS5 i XBSX<<<<

4. Promene na terenu i tribinama

Uvodi se opciju šta želite gledati nakon postizanja pogotka. Po defaultu korisnici će videti svoju ili protivničku proslavu (u zavisnosti od toga ko je postigao gol), ali ukoliko ne želite da gledate tuđu proslavu možete odabrati da gledate svoje pokisle fudbalere sa pogledatima u travnati teren. Takođe, opcija sređivanja stadiona je vraćena - uvodi se VIP arena sekcija na tribinama, a ponovo možete birati navijačke rekvizite, zastave, pirotehniku, izbor pesama navijača, itd. 

5. FUT Heroes - novitet

FUT Heroes predstavlja set kartica sa veteranima i legendama najbitnije sporedne stvari na svetu. Koncept je nešto drugačiji nego sa ikonama s obzirom da će "heroji" povezivati sa drugima na terenu po principu lige i na hemiju neće uticati veze između klubova.

FIFA 22 Pre-order / rezervišite Vaš primerak igre po nižoj pretprodajnoj ceni

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.