FIFA 22 HyperMotion tehnologija za PS5 i Xbox Series X

FIFA 22 HyperMotion tehnologija za PS5 i Xbox Series X
17. jul 2021. 79 pregleda

FIFA 22 HyperMotion tehnologija za PS5 i Xbox Series X

EA Sports je predstavio FIFA 22 koja koristi novu HyperMotion tehnologiju koja će omogućiti realno fudbalsko igranje. Igra je kompatibilna sa PlayStation 5, Xbox Series X, Series S, PC preko Origin and Steam, Stadia, PlayStation 4 i Xbox One. Nova fudbalska igra dolazi sa naprednim 11v11 Match Capture i tehnologijom mašinskog učenja kako bi iskustvo bilo stvarno i glatko.

FIFA 22 HyperMotion Cena

Hypermotion je algoritam mašinskog učenja koji u realnom vremenu piše nove animacije, na osnovu 8,7 miliona podataka za hvatanje podudaranja. Ove mečeve igraju profesionalni fudbaleri, svi nose odeća za snimanje pokreta Xsens, za koja je EA rekao da prikupljaju „neviđenu količinu visokokvalitetnih podataka o kretanju stvarnog čoveka“.

FIFA 22 VOLTA Cena

U FIFA 22 postoji preko 4.000 novih animacija, na osnovu podataka prikupljenih od 22 fudbalera koji igraju igru. Poboljšan je i AI, sa pojedinačnim igračima koji su sada u stanju da bolje razumeju formacije, što im zauzvrat omogućava donošenje informisanijih odluka o napadu i izgradnji igre, i taktički se kreću kao jedinica u odbrani.

PORUČI SVOJ PRIMERAK FIFA 22 OVDE > (LINK)

PREORDER - FIFA 22 IZLAZI 1.10.2021. godine.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.