FIFA 22 donosi novine u Career Mod-u

FIFA 22 donosi novine u Career Mod-u
6. avgust 2021. 184 pregleda

FIFA 22 donosi novine u Career Mod-u

Iako većina FIFA igrača igra Ultimate Team i druge režime za više igrača, još uvek postoji vokalna grupa onih koji uživaju u glavnom modu za jednog igrača - karijeri. Za takve, FIFA 22 donosi neke veoma važne vesti - možda najznačajnije u poslednjih nekoliko godina.

Već je rečeno da ćemo po prvi put moći da stvorimo svoj fudbalski klub od nule. Radićemo tako što ćemo morati izbaciti neki klub iz postojeće lige kako bismo ga zamenili svojim klubom. Moći ćemo da izaberemo iz kog ranga ćemo početi - iz prve lige ili iz najniže lige. Takođe ćemo moći da dodelimo nadimak klubu koji će komentatori izgovoriti, a biraćemo i rivale.

Naravno, moći ćemo da dizajniramo grb / logo kluba, dresove i stadion. Dobro ste pročitali - po prvi put u režimu karijere dolazi do mogućnosti izmene stadiona. Moći ćete da izaberete dizajn travnjaka, boju sedišta, muziku koja će se svirati kada se postigne gol, pesme koje će se pevati pri izlasku na teren itd.

Klub će moći brzo da se popuni igračima prema više kriterijuma. Moći ćemo da izaberemo ukupan rejting kluba sa pet zvezdica - što je u suštini poteškoća igre. Biće moguće birati da li je tim mlađi ili stariji, koji su prioriteti kluba, kakva je struktura nacionalnosti u klubu itd. Konačno, biće moguće izabrati početni budžet sa maksimalnim iznosom od milijardu evra.

U slučaju da igrate karijeru kao fudbaler, imaćete detaljniji odnos sa menadžerom i vaše performanse će se detaljnije analizirati. Na primer, ako imate dobru igru protiv jačeg kluba ili rivala, to će uticati na vaše šanse da budete izabrani u prvih 11 više nego kada imate dobru utakmicu protiv slabijeg tima. 

DETALJNIJE O FIFA 22 HYPERMOTION TEHNOLOGIJI ZA PS5 I XBOX SERIES X

Fudbaleri će takođe imati dodatne zadatke tokom meča u zavisnosti od pozicije i kvaliteta tima u odnosu na protivnika. Dakle, više neće biti nerealnih očekivanja da se postigne het-trik i slično protiv vodećeg kluba.

Sistem razvoja fudbala je potpuno promenjen. Igrači će sada imati veću kontrolu nad atributima / ocenama fudbalera. Ali velika novina su Perkovi. Otključavamo ih sa svakim nivoom, a tokom igre se mogu koristiti do tri perka. Pogodnosti prvenstveno utiču na vašeg fudbalera, ali takođe mogu poboljšati veštine njegovih saigrača.

Pogodnosti deluju po principu forme - morate ih „otključati“ kako biste dobro igrali. Na primer. kada postignete prvi gol, aktivira se Perk koju ste izabrali za igrača - npr. precizniji udarci iz daljine, bolji dribling itd. Naravno, pogodnosti imaju vremensko ograničenje - većina traje 15 minuta (virtuelnih), ali neke su duže.

Uspesi koje postižemo u režimu karijere biće preneti van terena, pa ćemo deo slavljeničke atmosfere videti u svlačionicama. Naravno, čeka nas gomila animacije pre utakmice. Gomila novih detalja je dodata novim konzolama - npr. pregledavanje travnjaka, pa čak i odlazak publike pre nego što se utakmica završila u slučaju da tim loše igra. Takođe je potvrđeno da će nova konferencijska liga biti ubačena u režim karijere.

POGLEDAJTE FIFA 22 GAMEPLAY TRAILER

REZERVIŠI SVOJ PRIMERAK FIFA 22 IGRE - PREORDER

 

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.