Farming Simulator 22 se u prvoj nedelji prodao u više od 1.5 miliona primeraka

Farming Simulator 22 se u prvoj nedelji prodao u više od 1.5 miliona primeraka
1. decembar 2021. 123 pregleda

Farming Simulator 22 se u prvoj nedelji prodao u više od 1.5 miliona primeraka

Ljubitelji poljoprivrede, barem one virtuelne, zabavljaju se punih nedelju dana uz novi naslov iz serije Farming Simulator. Ovaj naslov ima više igrača od Battlefield 2042 na Steam-u, a sada je razvojni studio otkrio koliko je primeraka Farming Simulator 22 prodao u prvoj nedelji.

Farming Simulator 22 Cena

Prema njihovim rečima, više od 1,5 miliona virtuelnih farmera kupilo je igru, koja je dostupna za PC, PlayStation i Xbox platforme. Za programere igara ovo je veliki uspeh jer je Farming Simulator 22 ujedno i prva igra koju su lansirali na tržište samostalno, bez izdavača. Pročitajte: imaće više novca na svom računu.

Farming Simulator 22 Jako Lepa Fotka Cena

Ovom prilikom Boris Stefan, šef izdavačke podružnice Giants Softvare-a, rekao je sledeće: „Početni uspeh ove prve nedelje i sjajne povratne informacije koje smo dobili od igrača dokazuju: Farming Simulator ide u pravom smeru. Naš plan za vođenje i upravljanje svim aspektima komunikacija za izdavaštvo i postizanje strateških ciljeva kompanije je ispunjen.”

Farming Simulator 22 je stigao sa raznim inovacijama poput godišnjih doba sa činjenicom da je dostupan i multiplayer između platformi.

INTERESUJU VAS NOVOSTI IZ FARMING SIMULATOR 22 SVETA? MOŽDA ĆE VA ZANIMATI:

PORUČI SVOJ PRIMERAK IGRE FARMING SIMULATOR 22

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.