Far Cry 5 nas uskoro vodi u Vijetnam!!!

Far Cry 5 nas uskoro vodi u Vijetnam!!!
25. maj 2018. 13 pregleda

Far Cry 5 nas uskoro vodi u Vijetnam!!!

Ubisoft nas je napokon počastio novim detaljima i datumom izlaska prve story ekspanzije za Far Cry 5 – Hours of Darkness – koju bi, kako izgleda, moglo obeležiti blago odstupanje od glavne igre.

Far Cry 5: Hours of Darkness je prva story ekspanzija za Far Cry 5, a odvodi igrače u ratom razoreni Vijetnam gde su isti osuđeni preživeti uznemirujuće sate kao Wendell Redler, ratni veteran iz glavne kampanje. Bilo da igrate solo ili u društvu drugih igrača, ova ekspanzija vas odvodi iz ruralnog područja Montane u opasnu džunglu gde morate spasiti zarobljene policajce te uništiti vojsku severnog i južnog Vijetnama kako bi se vratili kući.
https://youtu.be/VtaiTabvIEE
Hours of Darkness ekspanzija sadrži novu opremu i sposobnosti, kao i dva nova moda koja možete otključati nakon prelaska DLC-a. Prvi od njih je Survivor Mode koji stavlja ograničenje na igračevu opremu s namerom da igra bude izazovnija, a drugi je Action Movie Mode, koji je grubo rečeno čista suprotnost – naime, osim velikodušne količine opreme možete lagano uživati i u višku akcionih trenutaka. Takođe, svi vlasnici igre još juče su mogli ažurirati svoj Far Cry 5 tematskim Vijetnam assetima za Far Cry 5 Arcade.

Iskoristite trenutnu akciju u Game Centru i nabavite Far Cry 5 Deluxe Edition po ceni regularne verzije igre!!!

KLIKNI OVDE ZA AKCIJU

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.