Far Cry 5 Easter Egg-ovi na šaljiv način prikazuju Firewatch, PUBG i ranije Far Cry igre

Far Cry 5 Easter Egg-ovi na šaljiv način prikazuju Firewatch, PUBG i ranije Far Cry igre
31. mart 2018. 16 pregleda

Far Cry 5 Easter Egg-ovi na šaljiv način prikazuju Firewatch, PUBG i ranije Far Cry igre

Svet u Far Cry 5 igri je standardno velik i to definitivno nije ništa novo u ovom serijalu, međutim ono što dosad nismo imali priliku videti toliko često u Ubisoft igrama su popularni Easter Egg-ovi ili tzv. reference na neke od ranijih igara ovog serijala, pa čak i neke ekstremno popularne naslove, koji nemaju veze sa Ubisoftom. Mi smo do sada uspeli pronaći neke prilično otkačene, a ne sumnjamo da ih ima još barem toliko ...

Firewatch Easter Egg

https://www.youtube.com/watch?v=9KuxYFaAXvo  

Na samom početku igre naletećete na toranj, vrlo sličan onom u Firewatch igri, koji i ovde služi kao osmatračnica za otkrivanje potencijalnih požara. Toranj je doduše potpuno opcionalna lokacija i vi generalno i ne morate da se penjete, ali ako to uradite na telefonskoj sekretarici ćete pronaći audio poruku namenjenu izvesnom Henry-ju. Slučajnost?

Blood Dragon ŽIVI

Lutajući mapom, istočno od Hope County zatvora, naletećete na tzv. Filmski set i režisera Guy Marvel-a kako se raspravlja sa ekipom, oko Blood Dragon 3 filma. Popričajte sa njim i igra će vam ponuditi seriju misija kao omaž za čuvenu Far Cry 3 stand alone ekspanziju – Blood Dragon. Ako odradite sve misije dobićete sjajan outfit za vašeg lika.

Opcioni kraj igre nakon 10 min

https://www.youtube.com/watch?v=6yO3r0ApU0s  

Slično kao i u Far Cry 4 kada ste trebali samo ostati da sedite za stolom nekih 15-ak minuta i sačekati da se Pagan Min vrati, Far Cry 5 vam nudi sličan alternativni kraj kada jednostavno odbijete da stavite lisice Josephu Seedu.

Ako dođeš i ti ćeš plutati”

Sećate se IT klovna, Pennywise-a? Pa, čini se kako se i on preselio u Hope County, jer ćete pored jedne kanalizacione odvodne cevi pronaći crveni balon … Šta se krije unutra ... to prepuštamo vama.

Did I ever tell you the definition of insanity..”

Iako Far Cry 5 ima potpuno nove negativce, Ubisoft je našao mesta i za jednog starog, prilično legendarnog - Vaasa Montenegra, ali samo u vidu bobblehead figurice koju opciono možete staviti u vaš automobil.

Far Cry Primal je deo kanona?

Mistična praistorijska zemlja Oros, Mezolitski Raj, opisana je u jednoj od knjiga koju možete pronaći na više lokacija. Malo se bolje zagledajte pošto su teksture knjiga malo lošije :).

Malarija je vrlo neprijatna bolest …

Ovo je easter egg namenjen samo okorelim fanovima serijala jer jasno naglašava jedan od glavnih problema koje je imao glavni junak Far Cry 2 igre, iz sada već davne 2004. Knjigu ćete pronaći na podu zatvora u Henbane River regiji.

Hurkove stare kutije …

Hurk je poput Willisa postao jedan od redovnih gostujućih karaktera u Far Cry igrama. Do sada se pojaviljivao u Far Cry 3-ci kao jedan od pomoćnika, Far Cry 4-ci kao igriv co-op lik, a ni Primal ga nije izuzeo kao gosta, iako je jedan od likova iz te igre verovatno bio neki njegov daleki predak koji je samo izgledao i ponašao se isto kao Hurk :D. Uglavnom, ako pogledate kutije videćete “Rook Island Shit” (Far Cry 3), “Kyrat shit” (Far Cry 4), kao i “Oros shit” (Far Cry Primal).

Tiganj iz PUBG-a

Muvajući se oko Raptor Peak-a, pronaći ćete mrtvog vojnika sa tiganjem i nešto municije pored tela. Iako je sam tiganj u PUGB-ju otporan na metke, čini se kako ovom vojniku nije pomogao.

Ovo su samo neki od easter egg-ova koje smo izdvojili, ako ste vi pronašli neki da nije na ovom spisku slobodno nam pišite.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.