Konami najavio partnerstvo sa UEFA!

Konami najavio partnerstvo sa UEFA!
20. avgust 2019. 41 pregleda

Konami najavio partnerstvo sa UEFA!

Konami Digital Entertainment B.V. je najavio ekskluzivno partnerstvo sa UEFA i time potvrdio da će eFootball PES 2020 biti oficijalna igra na EURO 2020 turniru. Kako bi proslavio svoje novo stečeno partnerstvo, KONAMI će objaviti besplatan sadržaj (DLC) za novu igru u sledećoj godini. Pored toga, preko 50 nacionalnih učesnika će biti dostupni u eFootball PES 2020 igri, sa nacionalnim dresovima i svojim karakteristikama.

Guy Laurent-Epstein, marketing direktor UEFA Events SA: “Veoma smo srećni što možemo da nastavimo i proširimo naše partnerstvo sa KONAMI-jem. UEFA EURO 2020 nam pruža priliku da učvrstimo i sagradimo još jače partnerstvo i mnogo bliži odnos, i time nam donosi mogućnost da se poboljšamo i mi sami na više načina i da komuniciramo sa svim našim fanovima! ”

Pored ovoga, KONAMI i UEFA su takođe najavili i UEFA eEURO 2020 turnir. Potpuno nov esport turnir, na kom će se igrati eFootball PES 2020, a same kvalifikacije za turnir će se igrati online, gde će top 16 timova dobiti šansu da se pokažu da su najbolji i to na turniru koji će se održati u Londonu između polufinala i finala UEFA EURO 2020.

Još jedna zanimljiva igra će se pojaviti u esportu, a KONAMI i UEFA će obezbediti da najbolji igrači budu predstavljeni na svaki mogući način u svetu u kom se PES razvio.

efootball pes 2020

Jonas Lygaard, Senior Direktor – Brand & Business Development u Konami Digital Entertainment B.V.: “Naši timovi su povukli sve najbolje licence za eFootball PES 2020, najkvalitetnije licence koje će pratiti svaki napredak gejmplejeva igre. Partnerstvo sa UEFA i EURO 2020 turnir su velika pobeda za ceo naš komjuniti i za nove igrače koji iščekuju da vide svež sadržaj tokom godine. ”

eFootball PES 2020 će biti dostupan na PlayStation4, Xbox One i PC STEAM platformama 10. septembra, a vi možete svoj primerak preorderovati u vidu Standardne ili Legend edicije.

REZERVIŠITE VAŠ PRIMERAK IGRE OVDE > eFOOTBALL PES 2020

KUPI ODMAH

 

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.