E3 2021 - Raspored prezentacija i najava događaja

E3 2021 - Raspored prezentacija i najava događaja
7. jun 2021. 28 pregleda

E3 2021 - Raspored prezentacija i najava događaja

E3 Sajam se vraća posle jednogodišnje pauze i biće potpuno digitalni događaj, što znači da su svi u mogućnosti da se upoznaju sa novim i predstojećim igrama, a za vas smo izdvojili događaje koje smatramo najzanimljivijima.

Raspored događaja:

Datum Vreme Naziv događaja
05. 06. 17:00 Guerrilla Collective Indie Show, 1. deo
10. 06. 19:00 Summer Game Fest
11. 06. 21:00 Koch Primetime
12. 06. 21:00 Guerrilla Collective Indie Show, 2. deo
12. 06. 21:00 Ubisoft Forward
12. 06. 22:30 Devolver Digital
12. 06. ??:?? Gearbox Software
13. 06. 19:00 Xbox & Bethesda Showcase
13. 06. ??:?? PC Gaming Show + Future Games Show
13. 06. 21:15  Square Enix, Warner Bros. Games
14. 06. 17:00 Take Two Interactive, Capcom
15. 06. 17:00 Nintendo Direct
15. 06. ??:?? Bandai Namco

Guerrila Collective Indie Show

Ovaj Show je namenjen manjim igrama nezavisne produkcije i tokom showa će biti prikazano ukupno 80 igara.

Summer Game Fest

Nezvanični deo E3 sajma koji će ove godine imati sažetu prezentaciju aktuelnih i nadolazećih igara. Trajaće oko 2 sata a organizator nam obećava više od 10 svetskih premijera, što znači da ovaj događaj može da bude veoma interesantan sa velikim iznenađenjima.

Koch Primetime

Evropska kompanija Koch Media u svom vlasništvu ima dobar broj poznatih franšiza poput Saints Row, Red Faction i Painkiller. Ovo im je prva prezentacija stoga bi pametno bilo sniziti očekivanja.

Devolver Digital

Ovaj CringeFest uvek ima lude konferencije i kojima se mnogi raduju, ovde možemo očekivati poneku novu najavu, a show će nositi igre u stizanju, Shadow Warrior 3 i Boomerang X.

Ubisoft Forward

Ubisoft Cena

Kod ljubitelja otvorenih svetova je skoro sve transparentno iako nisu naveli koje će igre prikazivati. Mi se kladimo na Far Cry 6, Riders Republic i Ranbow Six: Quarantine. Možemo očekivati i Prince of Persia: The Sands of time Remake kao i Division: Heartland.

Gearbox Software

Vlasnici Duke Nukema i Borderlandsa verovatno imaju nešto novo da nam predstave jer inače ne bi održavali sopstvenu konferenciju unutar digitralnog E3 sajma. Možemo očekivati stratešku igru Homeworld 3 koja je trenutno u razvoju. A po glasinama koje kruže po netu, šuška se da će možda biti najavljen spin-off igra serijala Borderlands, fokusiranu na lik Tiny Tine.

Xbox & Bethesda Showcase

Xbox & Bethesda Cena

Najveći i najvažniji program E3 sajma koji će trajati 90 minuta i predstaviti minimum 5 novih naslova, možda i više. Biće predstavljena multiplayer komponenta u Halo: Infinite-u. Bethesda obećava prvi kompletni prikaz Starfielda, novi RPG projekat. Očekujemo da vidimo i Hellblade: Senuas Saga i Avoided.

PC gaming Show + Future Games Show

Program namenjen PC igrama, možemo videti Indie igre, strategije, MMO eksperimente i sl. Trajaće 2 i po sata.

Square Enix, Warner Bros. Games

Od Square Enix-a očekujemo Final Fantasy Origins, akcijsku igru tvoraca Nioh serijala. U centru pažnje će biti premijera nove igre razvojnog tima Eidos Montreal, zatim Life is Strange: True Colors i Babylons Fall.

Warner Bros. Games će prezentovati Back 4 Blood, dok se mi nadamo da ćemo videti na čemu rade tvorci Midlle-Earth serijala.

Take-Two Interactive, Capcom

Take-Two je najveća misterija, ali smo gotovo sigurni da neće biti GTA 6, pre ćemo videi novu verziju GTA 5 za Sony PlayStation 5 i Xbox Series X / S. Oni poseduju 2K Games pa je realno očekivati naslove poput NBA 2K22.

Što se Capcoma tiče, očekujemo novu igru iz serijala Dragons Dogma a nadamo se nastavcima Street Fightera i Monster Huntera.

Nintendo

Nintendo Direct Cena

Nintendov program će biti podeljen na dva dela, prvi je Nintendo Direct koji će trajati 40 min i tu ćemo videti sve igre čija većina će biti dostupna do kraja 2021. godine. Zatim nas očekuje detaljnije prezentovanje u Nintendo Treehouse programu koji će trajati oko 3 sata. Imaćemo priliku videti Splatoon 3 i nastavak Zelde: Breath of the Wild. Donkey Kong slavi 40. rođendan pa je normalno očekivati nešto novo vezano za njega.

Bandai Namco

Nadamo se Elden Ringu ili novoj Dragon Ball igri ili nečemu novom iz tog sveta animea i igračaka.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.