Šta možemo da očekujemo na ovogodišnjem E3 sajmu?

Šta možemo da očekujemo na ovogodišnjem E3 sajmu?
7. jun 2019. 21 pregleda

Šta možemo da očekujemo na ovogodišnjem E3 sajmu?

Ono što je zasigurno za ovu godinu, kada pričamo o SonyPlaystation-u, je da ih nećemo videti na sajmu. Naime, Sony je objavio još odavno da se neće pojaviti na ovom sajmu iz razloga što rade na raznim projektima, i ne žele da prave pauzu, pa čak ni za ovakav sajam. 

Osmog juna će nas dočekati Electronic Arts, sa njihovim prezentacijama, gde za sada samo postoji mogućenost da će do kraja godine izaći novi Need For Speed. Kada je reč o postojećim igrama, Arts je potvrdio da će na sajmu predstaviti razne promene, kao i dodatke za nove sezone za igre Battlefield 5 i Apex Legends. Takođe, očekujemo da ćemo čuti još novosti o igri FIFA 20, koju očekujemo isto krajem godine. Prvi dan će takođe obeležiti i Respawn sa svojim prikazivanjem igre Star Wars Jedi: Fallen Order. Ovaj naslov svakako spada u najočekivanije kada pričamo o Star Wars-u, a nadamo se da će se naše iščekivanje isplatiti kada vidimo igru na sajmu.

Svi ljubitelji Xbox-a, kao i Microsoft-a, mogu da se pripreme za 9. jun, jer prva prezentacija je upravo njihova. Naime, Microsoft je naveo kako će nam na sajmu predstaviti razne pogodnosti koje će biti uvedene za Xbox igrače, a pored toga su i potvrdili izlazak nove generacije konzola sa nazivom Scarlett, o kojoj ćemo više čuti i na samom sajmu. Takođe, ova kompanija trenutno radi na 14 novih naslova, a prema onome što se šuška, postoji mogućnost da je jedan od tih naslova Fable 4. Pored Microsoft-a, očekuje nas i prezentacija kompanije Bethesda, koja nije toliko glasno rekla šta nam donosi na ovom sajmu pored Doom Eternal-a, ali mi se nadamo da će nas iznenaditi i doneti još neki poznati naslov, kao što je Wolfenstein 3 recimo.

 10. juna ćemo slušati Ubisoft, za koji je potvrđeno da radi na nekom velikom naslovu, što za sada mislimo da je novi Splinter Cell ili Prince of Persia. Ono što je zasigurno, je da ove godine nećemo videti novi nastavak popularnog Assassins Creed-a. Igra za koju definitivno znamo da se priprema je novi Watch Dogs Legion, što nije treći nastavak Watch Dogs-a, već nešto sasvim novo. Naime, u ovom WD ćete moći da budete bilo koji MPC. Koliko je to zapravo dobro?! Pored svega ovoga, očekuju nas novosti o igrama The Division 2 i Ghost Recon Breakpoint, kao i detalji o sadržajima koje ćemo moći da vidimo tokom godine. Ubisoft se definitivno pripremio za ovogodišnji sajam, a ono što su nam otkrili je da rade na igri sa rošulama. Nadamo se da je dobro! Pored ovoliko velike predstave, Square Enix će prezentovati svoje ideje, među kojima je remake Final Fantasy-ja 7 i Avengers igra o kojoj svi pričaju. Naime, ova igra se spominje u 2017. godini, ali tek sada ćemo na sajmu moći da saznamo kada će ona izaći. Sve u svemu, ne očekujemo ništa manje Marvela i od onoga što smo do sada mogli da vidimo na bioskopsom platnu. Pored toga, još jedna igra koju će predstaviti na ovom sajmu, se zove Outriders. Ona će biti igra fantastike i odvijaće se na stranoj planeti Enoch, prema kojem će se 2076. godine lansirati svemirska letelica Flores. Naime, ako pogledamo njihov prošlogodišnji nastup, možemo da očimo da su objavili najgoru igru godine, pa se iskreno nadamo da su naučili šta je okej da rade, a šta ipak nije.

Kao i svake godine, Nintendo se čuva za kraj. I ove godine nismo sigurni šta sve da očekujemo, ali ono što je zasigurno je da nas do sada nisu razočarali. Naime, Nintendo je najavio novu verziju Switch konzole, koja bi trebala da bude jeftinija od trenutne, a za igre nismo imali toliko informacija, osim da ćemo sigurno Super Maria viđati ponovo sigurno! S druge strane, ovom celom ludilu nije kraj! THQ Nordic je najavio izlazak nove Darksiders igre, a pored toga nas očekuju još dve, koje će biti iznenađenje. Ono što svakako ne biste smeli da propustite je reveal Cyberpunk 2077 igre, koji će se prikazivati na ovogodišnjem sajmu. Nažalost, samo ćemo moći da vidimo gameplay igre, ali nećemo moći da je i zaigramo. Ono čemu se mi nadamo je iznenađenje koje će nam CD Projekt Red pripremiti, a nadamo se da će to iznenađenje biti i sam skorašnji izlazak igre!

Pored svih velikih gejming kompanija, ove godine će E3 posetiti i Netflix, koji će nam prikazati serije koje su bazirane na igrama, a mi se nadamo da nas neće razočarati. Još jedno iznenađenje koje će se pojaviti na ovom sajmu, su svakako Simsonovi koji su odlučili da budu takođe jedni od poznatih koje ćemo videti na ovogodišnjem sajmu, a razlog za njihov dolazak nam još nije poznat.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.