Dostupan je Vaas DLC za Far Cry 6

Dostupan je Vaas DLC za Far Cry 6
18. novembar 2021. 9 pregleda

Dostupan je Vaas DLC za Far Cry 6

Od 16.11.2021. dostupno je prvo od tri planirana proširenja za Far Cry 6. Insanity DLC je fokusiran na antagonistu Far Cry 3, legendarnog Vaasa. Ovog puta Vaas je u igrivoj ulozi, sa zanimljivom radnjom vezanom za definiciju ludila. U ovom slučaju, Vaas doživljava svoje ludilo u rougelite formatu - pokušava da preživi izazov koji mu je postavila rođena sestra, umire i ponovo prolazi kroz istu stvar, nadajući se da će se stvari promeniti.

Tim iz Ubisofta je ovim povodom uradio intervju sa glumcem Majklom Mandom, kome duguju dobar deo Vaasove popularnosti. Ako niste znali, negativac u Far Cry 3 je prvobitno bio zamišljen kao značajno drugačiji lik od Vaasa, po imenu Bull, a kreatori igre su tražili visokog i namrgođenog glumca koji bi ga glumio. Međutim, Mandov nastup u potpuno drugom pravcu ih je toliko oduševio da su na kraju odlučili da osmisle lik po njemu.

Mando je pozdravio povratak ulozi Vaasa kao priliku da proširi svoj nastup i razjasni ga kao lik. Objasnio je kako je Vaas dobrim delom proizašao iz energije svog detinjstva, iz detinje navike da energično skače po stolovima. Za Vaasa kaže da mu je srž u detetu koje nije odraslo – ne želi nikoga da povredi, ali ne razume bol koji nanosi.

Far Cry Figura Super Cena

PORUČI SVOJ PRIMERAK FAR CRY 6 OVDE (LINK) PO AKCIJSKOJ CENI!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.