Razvijen od strane ID Software-a, DOOM Eternal je direktan nastavak DOOM-a, igre koja je 2016. godine dobila titulu najbolje akcione igre. Iskusi vrhunsku kombinaciju brzine i snage, dok skačete kroz različite dimenzije i borite se iz prvog lica. DOOM Eternal će vas staviti u kontrolu nezaustavljivog DOOM Slejera, dok uništavate nove, ali i klasične demone moćnim oružjem u neverovatnom i nikada viđenom svetu. Kao DOOM Slejer, vraćate se da biste pronašli planet Zemlju, koja je pretrpela demonsku invaziju. Razvaljujete pakao i otkrivate razne događaje iz Slejerove prošlosti, kao i njegovo poreklo. Pored toga, saznajete njegovu trajnu misiju. 

Karakteristike:

Slayer Threat Level at Maximum

Pristupite najnovijoj tehnologiji ubijanja demona sa naprednim Praetor odelom DOOM Slejera, uključujući i bacač plamena na vašem ramenu i uvlačivu DOOM oštricu. Poboljšani pištolji i modovi, kao što je Super Shotgun, i sposobnosti kao što je Double Dash će vas učiniti bržim, jačim i svestranijim nego ikada do sada.

 Unholy Trinity

Ne možete ubiti demone kada ste mrtvi, i ne možete ostati živi bez potrebnih sredstava. Zato uzmite ono što vam treba od neprijatelja: Ubijte za dodatne helte, poboljšajte svoj oklop, a demone rasturite sa motornom testerom , kako biste se opskrbili municijom. Ovi alati su ključ za vaš opstanak i način kako da postanete ultimativni demon ubica.

 A New Class of (Destructible) Demon

Uklonite više demona nego ikada pre, svaki sa jedinstvenim napadima i sposobnostima. Razdvojite svoje omiljene demone do srži pomoću DOOM Eternalovog destruktivnog demonskog sistema i napravite sebi zabavu kakvu ste samo mogli da maštate.

Demonic Invasion Detected

Kao ubica, dozvolite drugim igračima da napadnu vašu kampanju ka oi demone za dramatičan i nepredvidim obrt kad god odlučite da započnete kampanje. Ili budite demon i upadajte u kampanje drugih igrača, bilo da ste sami ili sa nekim drugim. U svakom slučaju, očekuje nas dobra zabava. 

Enter BATTLEMODE

BATTLEMODE je novo multiplejer iskustvo, gde je 2 protiv jednog i pravljeno je od temelja samo za ovu igru. Potpuno naoružani DOOM Slejer se suočava sa dva demona koji su kontrolisani od strane igrača, dok ih izvlači u tri kruga intenzivne borbe u prvom licu.

IGRU MOŽETE PORUČITI OVDE > DOOM ETERNAL