Pripremite se, DOOM Eternal nam stiže 22. novembra!

Pripremite se, DOOM Eternal nam stiže 22. novembra!
12. jun 2019. 49 pregleda

Pripremite se, DOOM Eternal nam stiže 22. novembra!

Razvijen od strane ID Software-a, DOOM Eternal je direktan nastavak DOOM-a, igre koja je 2016. godine dobila titulu najbolje akcione igre. Iskusi vrhunsku kombinaciju brzine i snage, dok skačete kroz različite dimenzije i borite se iz prvog lica. DOOM Eternal će vas staviti u kontrolu nezaustavljivog DOOM Slejera, dok uništavate nove, ali i klasične demone moćnim oružjem u neverovatnom i nikada viđenom svetu. Kao DOOM Slejer, vraćate se da biste pronašli planet Zemlju, koja je pretrpela demonsku invaziju. Razvaljujete pakao i otkrivate razne događaje iz Slejerove prošlosti, kao i njegovo poreklo. Pored toga, saznajete njegovu trajnu misiju. 

Karakteristike:

Slayer Threat Level at Maximum

Pristupite najnovijoj tehnologiji ubijanja demona sa naprednim Praetor odelom DOOM Slejera, uključujući i bacač plamena na vašem ramenu i uvlačivu DOOM oštricu. Poboljšani pištolji i modovi, kao što je Super Shotgun, i sposobnosti kao što je Double Dash će vas učiniti bržim, jačim i svestranijim nego ikada do sada.

 Unholy Trinity

Ne možete ubiti demone kada ste mrtvi, i ne možete ostati živi bez potrebnih sredstava. Zato uzmite ono što vam treba od neprijatelja: Ubijte za dodatne helte, poboljšajte svoj oklop, a demone rasturite sa motornom testerom , kako biste se opskrbili municijom. Ovi alati su ključ za vaš opstanak i način kako da postanete ultimativni demon ubica.

 A New Class of (Destructible) Demon

Uklonite više demona nego ikada pre, svaki sa jedinstvenim napadima i sposobnostima. Razdvojite svoje omiljene demone do srži pomoću DOOM Eternalovog destruktivnog demonskog sistema i napravite sebi zabavu kakvu ste samo mogli da maštate.

Demonic Invasion Detected

Kao ubica, dozvolite drugim igračima da napadnu vašu kampanju ka oi demone za dramatičan i nepredvidim obrt kad god odlučite da započnete kampanje. Ili budite demon i upadajte u kampanje drugih igrača, bilo da ste sami ili sa nekim drugim. U svakom slučaju, očekuje nas dobra zabava. 

Enter BATTLEMODE

BATTLEMODE je novo multiplejer iskustvo, gde je 2 protiv jednog i pravljeno je od temelja samo za ovu igru. Potpuno naoružani DOOM Slejer se suočava sa dva demona koji su kontrolisani od strane igrača, dok ih izvlači u tri kruga intenzivne borbe u prvom licu.

IGRU MOŽETE PORUČITI OVDE > DOOM ETERNAL

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.