Nintendo Switch dodatna oprema - gedžeti koji olakšavaju život!

Nintendo Switch dodatna oprema - gedžeti koji olakšavaju život!
3. jun 2021. 99 pregleda

Nintendo Switch dodatna oprema - gedžeti koji olakšavaju život!

Dodatna oprema za Nintendo SWITCH - sjajni gedžeti za lepši život!

Japanska kompanija Nintendo osnovana je, verovali ili ne, 23. septembra 1889. godine u gradu Kyoto, gde se i danas nalazi centrala ove multinacionalne kompanije. Osnivač kompanije je Fusajiro Yamauchi. U to vreme igranje karata u Japanu je bilo zabranjeno jer se smatralo vidom kocke. Baš tada, Yamauchi otvara prvu prodavnicu karata "Hanafuda" , a njegove karte su bile jedine dozvoljene za igranje. Da nije bilo tog stava japanske vlade pitanje je da li bi danas postojala jedna od najvećih multinacionalnih gaming kompanija Nintendo Co. Ltd. 1927. godina bila je sjajna za Nintendo jer je rođen Hiroshi Yamauchi, unuk osnivača Fusajira. Na čelo kompanije dolazi 1949. godine i tokom 53-godišnjeg "mandata" stvara kompaniju vrednu milijarde kakvu danas poznajemo.

Dodatna Oprema Za Nintendo Switch Blog Cena

Ono što je oduvek izdvajalo kompaniju Nintendo jeste pre svega inovativnost i originalnost. Tokom godina stvoriće milionsku armiju korisnika širom sveta i jednu od najvernijih "publika". O njihovim inovacijama u gaming svetu suvišno je i pisati, a ono što svakako jeste najveća karakteristika jeste da je Nintendo uvek bio različit u odnosu na konkurenciju koja je često dobijala glavobolje morajući da kopira njihove patente koji se pojave na svakih nekoliko godina i (ne retko) promene svet gaminga iz korena. Stoga smo za sve korisnike Nintendo SWITCH / SWITCH Lite konzola izdvojili nekoliko gedžeta iz naše ponude koje će olakšati život svim korisnicima. 

Dodatna Oprema Za Nintendo Switch Icons Blog Cena

Game Centar aktuelnu ponudu Nintendo SWITCH i Nintendo SWITCH Lite konzola možete videti OVDE

Game Centar ponudu originalne Nintendo dodatne opreme možete pronaći OVDE

PDP najbolji Nintendo zamenski kontroleri na tržištu

Kompanija PDP poznata je većini gejmera, dugo su pristutni na tržištu, a bave se proizvodnjom kvalitetne gaming opreme. U svojoj ponudi imaju žične i bežične kontrolere za Nintendo SWITCH / SWITCH Lite konzole, a kompletnu ponudu možete videti klikom na link. Tokom dugog niza godina pokazali su se kao vrlo kvalitetni, a ako u obzir uzmemo da je cena značajno manja od originalnih Nintendo komponenti jasno je zašto su izbor velikog broja korisnika. Kompletan asortiman rađen je po licenci Nintendo kompanije.

PDP Slusalice za Nintendo Switch Cena

Zaštitite Nintendo SWITCH / SWITCH Lite konzolu - veliki izbor transportnih torbi i futrola

Prenosive konzole su lagodne za korišćenje, ali za razliku od neprenosivih konzola, neophodan je veći oprez prilikom korišćenja. Ipak, kako bi mirno spavali, da se konzola ne izgrebe, ne ispadne ili ošteti u transportu i uništi, u našoj ponudi imamo veliki izbor futrola i transportnih kutija. Fantastatičan gedžet, pogotovo za ljude u pokretu. Odaberite futrolu koja Vam najviše odgovara, a pored zaštitnog momenta, idealne su i za skladištenje igara i dodatne opreme. 

Nintendo Switch CAse - Futrola Cena

 

Ako ne želite izgreban ekran ne zaboravite da uzmete i zaštitnu foliju ili staklo za SWITCH

Izgreban ekran na prenosivim konzolama je jedna od najčešćih boljki koja se dogodi jer ne razmišljamo na vreme. Ne samo zbog estetike, vremenom često i smeta u igrama, a očima stvara dodatni napor. Stoga, vodite računa jer za male pare možete ovaj problem trajno da rešite. Pored zaštite od neželjenog grebanja, ovaj gedžet svakako bi preporučili i korisnicima koji dugo vremena provode za prenosivom konzolom jer većina i folija i stakla poseduje i zaštitu od neželjene plave svetlosti. Lako se montiraju na konzolu, a zaista mnogo znače. 

Nintendo Switch sa Napuklim Ekranom Cena

Ukoliko imate problema sa Vašom Nintendo SWITCH konzolom - ne brinite - Game Centar najbolji servis konzola rešiće problem u kratkom vremenskom roku

Svi punjači za Nintendo SWITCH konzole i Joy-Con-e na jednom mestu

Verovatno ne postoji osoba na svetu koja se barem malo ne iznerira kada mu je konzola ili džojstik na izdisaju sa baterijom. Da smanjite nervozu, u ponudi imamo veliki izbor punjača za konzole i joy-cone, a takođe ukoliko često putujete u ponudi je i odličan gedžet u vidu punjača za kola. Punjači predstavljaju i neizostavan gedžet za sve igraonice koje drže do sebe. 

Nintendo Switch Charge Stand Postolje Cena

 

Uživajte u Mario Kart i drugim trkačkim igrama uz volan HORI Nintendo Switch Mario Kart Racing Wheel Pro Mini

Užitak u trkačkim igrama nikada nije dovoljan ukoliko igrate sa kontrolerom. Čuvena gejmerska kompanija HORI izbacila je na tržište volan za Nintendo konzole sa dizajnom koji se savršeno uklapa u Nintendo svet. Ergonomski dizajn volana, pedala i prikladne komande na volanu napravljeni su da stvore autentičnu trkačku simulaciju. Zvanično licencirao Nintendo. Trkajte se baš kao i vaš omiljeni Mario Kart vozač na Nintendo Switch-u sa svojim volanom i pedalama kompaktne veličine. Može se koristiti i bez pedala. Veoma lako se postavlja.

Nintendo Switch Volan HORI Cena

Zaštite gripove i ulepšajte vaše Nintendo SWITCH kontrolere - veliki izbor zaštitnih gumica za pečurke

Silikonski gripovi (kapice) za Nintendo SWITCH kontrolere. Pomoću njih više nećete imati problem sa znojavim prstima, takođe odlično štite sam kontroler i poboljšavaju preciznost prilikom igranja igara. Lako se postavljaju, a prelepi dizajn učiniće igranje još lepšim.

Nintendo Switch Grip Guma Cena

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.