Do kraja 2021. godine stiže Grand Theft Auto Trilogy!

Do kraja 2021. godine stiže Grand Theft Auto Trilogy!
9. oktobar 2021. 154 pregleda

Do kraja 2021. godine stiže Grand Theft Auto Trilogy!

Nakon brojnih glasina sada je i službeno - GTA Trilogy izlazi na PC, PS4, PS5, Switch,, Xbox One i Xbox Series S/X do kraja ove godine. Tačan datum izlaska nam još nije poznat, ali znamo da će u prvoj polovini sledeće godine izaći i za iOS i Android mobilne platforme. Rockstar je ovu vest potvrdio preko svog Newswire-a napomenuvši da će PC verzija biti dostupna preko Rockstar Games Launchera.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition će sadržati GTA 3, GTA: Vice City i GTA: San Andreas, a svaki od ovih naslova će biti modernizovan i poboljšan. Rockstar nije išao u detalje oko tih poboljšanja, navodeći samo "grafička i modernizaciju gameplay-a za sva tri naslova".

GTA: Trilogy - Definitive Edition Cena

Već sledeće nedelje će Rockstar početi sa uklanjanjem trenutne verzije tih igara sa digitalnih prodavnica, jer ih žele zameiti sa ovim poboljšanjima. To naravno ne znači da ćete izgubiti pristup tim verzijama igara ako ste ih pre kupili i one će vam ostati, samo ih nećete moći kupiti u budućnosti. Ova najava se poklapa sa proslavom 20 godina od izlaska legendarnog GTA 3, igre koja je uvela GTA serijal u trodimenzionalno okruženje i udarila temelje za ostatak GTA serijala, ali i drugih open world igara.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.