Division 2 dobija novu ekspanziju - New York Warlords

Division 2 dobija novu ekspanziju - New York Warlords
14. februar 2020. 39 pregleda

Division 2 dobija novu ekspanziju - New York Warlords

The Division 2 dobija svoje novo proširenje koje povećava maksimalni level, dodaje nove misije, oružja i vraća nas u New York. Ukoliko niste ovu igru pazarili do sada, možda je pravo vreme jer je cena snižena. Popust i akcija traju do 8. marta 2020. godine.

Novi DLC Warlords of NewYork stižu u okviru Tom Clancy The Division 2. Ovaj dodatak, barem za sada, NEĆE biti besplatan postojećim vlasnicima igre, već će se kupovati odvojeno. 

Divizija se vraća u Njujork gde će se spojiti priče iz jedinice i dvojke. Fokus je na lovu na Arona Keenera, bivšeg agenta Divizije koji se odmetnuo i podigao mrežu Rogue agenata od kojih svaki ima svoju jedinstvenu priču, ali i veštinu.

Story Trailer možete pogledati na ovom linku: 

Više o ekspanziji pogledajte na ovom linku: 

Po povratku u Njujork, posetićete donji Mentetn, a dobićete pristup i novoj Dark Zoni. Igra je malo pojednostavljena u smislu upravljanja opremom kako bi igrači što jednostavnije mogli složiti svoj savršeni budž, a jednostavnija će biti i mehanika Dark Zone. Ekspaznija će podići maksimalni level igrača sa 30 na 40, a čekaju Vas i 4 nove veštine, kao i nekoliko novih oružja.

Značajno niža cena The Division 2 do 8.marta - pogledajte ponudu  > The Division 2 akcija!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.