Detroit: Become Human je nova PS4 ekskluziva sa EX YU lokalizacijom!

Detroit: Become Human je nova PS4 ekskluziva sa EX YU lokalizacijom!
24. april 2018. 42 pregleda

Detroit: Become Human je nova PS4 ekskluziva sa EX YU lokalizacijom!

Sony nastavlja sa lokalizacijom PlayStation 4 ekskluziva za EX YU tržište. Nakon God of Wara još će jedna ovogodišnja igra biti prevedena na hrvatski jezik.

Iz Sonyja su nas ove godine vrlo prijatno iznenadili lokalizacijom nekoliko vrlo zanimljivih PlayStation 4 igra. Prevod su tako dobile Hidden Agenda i aktuelni God of War, a čini se kako tu ipak nije kraj. Možemo potvrditi kako će nadolazeća avantura Detroit: Become Human takođe biti potpuno lokalizovana. Ovde se, kao i kod God of War-a, takođe radi o potpunom prevodu igre, što znači da će osim titlova biti preveden i kompletan interfejs. Međutim, ovo i nije toliko čudno u slučaju baš ove igre, kada vidimo da je developer Quantic Dream. https://www.youtube.com/watch?v=fG5sziRPE-I
Detroit: Become Human inače je nova igra ovog studija, poznatog po Heavy Rain i Beyond: Two Souls igrama, koje su takođe dobile EX YU prevod, ali ipak ne ovako detaljan kao sada. Igra izlazi 25. Maja za PlayStation 4 konzole ekskluzivno, ali za isprobavanje nećete morati čekati uopšte budući da je DEMO već dostupan.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.