Darwin Project Battle Royale je od sada besplatan za sve!

Darwin Project Battle Royale je od sada besplatan za sve!
23. april 2018. 18 pregleda

Darwin Project Battle Royale je od sada besplatan za sve!

Kreatori igre Darwin Project najavili su kako ta igra postaje free-to-play naslov, sa namerom da na ovaj način privuče što veći broj igrača.

Darwin Project je igra koja je nedavno lansirana u Early Access programu, a igračima je obećala kombinaciju battle royale žanra i craftinga. Ali lansiranje igre nije uspelo privući željeni broj igrača. U gužvi između Fortnitea i PUBG-a, Darwin Project ipak nije uspeo postati hit preko noći, pa su njegovi kreatori nakon došli do zaključka da je to najverovatnije zbog cene od 15€. https://www.youtube.com/watch?v=RllGB0j27f0
Ovih dana su odlučili ukloniti i tu “prepreku”, odnosno prebaciti igru na F2P model po kojem igra postaje besplatna za sve igrače na Steamu. Developeri poručuju kako su svesni da je to velika promjena, ali kažu da će ostati verni svojoj viziji za ovaj projekt, bez obzira što on više neće biti plaćeni proizvod. Zahvaljuju se i onima koji su prethodnog meseca izdvojili 15€ za kupovinu, i obećavaju da će im novac biti kompenzovan Founder’s Packom sa dva legendarna seta, tri legendarne sekire itd itd. Takođe obećavaju da će ubuduće prodavati samo predmete kozmetičke prirode, odnosno one koje u igranju ne daju nikakvu prednost.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.