Danas počinje prva faza testiranja Battlefield-a V!!!

Danas počinje prva faza testiranja Battlefield-a V!!!
28. jun 2018. 13 pregleda

Danas počinje prva faza testiranja Battlefield-a V!!!

Danas počinje zatvoreno testiranje alpha verzije Battlefielda V, a tim povodom otkriveni su i pravi službeni zahtevi za pokretanje igre na PC-u.

Odmah nakon najave Battlefielda V, na Originu su osvanuli minimalni zahtevi za pokretanje te igre na PC-u. Zahtevi su sugerisali da igra neće biti ništa zahtevnija od prethodne BF igre, ali na kraju se ispostavilo da su objavljeni greškom i da nisu tačni… barem ne u potpunosti. S obzirom da danas kreće prvo testiranje BF-V-a na PC-u, EA je sada objavio ispravne zahteve za igru, uključujući i one za preporučene konfiguracije. Međutim, treba naglasiti kako su ovo zahtevi striktno vezani za Alphu, što znači da neće nužno važiti i za konačnu verziju igre. Kakve komplikacije! Evo kakav PC se traži:
Minimalni zahtevi CPU: AMD FX-8350 ili Intel Core i5 6600K GPU: Nvidia GeForce GTX 1050 ili GTX 660, AMD Radeon HD 7850 RAM: 8 GB HDD: 50 GB Preporučeni zahtevi CPU: AMD Ryzen 3 1300X ili Intel Core i7 4790 GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 ili AMD Radeon RX 480 RAM: 16 GB HDD: 50 GB
Što se samog testiranja u zatvorenoj alphi tiče, njemu će pristupiti tek šaka odabranih igrača. Oni će dobiti priliku da isprobaju Conquest, Airborne i Breakthrough modove na mapi Artic Fjord u Norveškoj.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.