DA LI JE RAGE 2 NAJBOLJI KOLEKTOR U 2019. GODINI?!

DA LI JE RAGE 2 NAJBOLJI KOLEKTOR U 2019. GODINI?!
8. februar 2019. 18 pregleda

DA LI JE RAGE 2 NAJBOLJI KOLEKTOR U 2019. GODINI?!

RAGE 2 KARNEVALSKA PUCAČINA - STIŽE SREDINOM MAJA!

Rage 2 nam dolazi od Avalanche studija, koji je poznat po neverovatnom otvorenom svetu. Oni nam zajedno donose karneval pucačke igre u kojem možete da pucate gde god, možete da pucate u bilo koga i možete da raznesete sve. Asteroid je uništio 80 % zemljine populacije, a ljudski svet izumire. Neustrašive bande koje šetaju otvorenim putevima, kao i oni koji ih predvode sa čeličnim pesnicama.

Kao Walker, poslednji rendžer koji je pretnja najjačima, opljačkan si, izbačen iz svoje kuće i ostavljaju te da umreš. Zahvaljujući tome, besniš i tražiš pravdu za sve što ti se desilo, dok trčiš za slobodom.

Sa jakim vozilom, super pojačanim oružjem, i u otvorenom svetu ludila, naćićeš se okružen bandama koje žele da te unište, dok ti uništavaš njihove predvodnike.

RAGE 2 Collector's Edition

Priča! Peva! Može da visi na tvom zidu !

Svaki dobar ubica mutanata mora da ima svoj trofej, a sa RAGE 2 Collector’s Edition-om dobijate Ruka, glavu mutanta koja dolazi sa standardnom igrom, posterom, Steelbook-om koji donosi i grafite u igrici i još mnogo digitalnog kontenta, koji će vam se pojaviti u igri.

https://www.youtube.com/watch?v=wCb920VH17s

Collector’s Edition sadrži:

  • RAGE 2 igru
  • Rukus-a, glavu koja priča : Omiljeni mutant je spreman da postane novi deo vašeg doma! ( Ali stvarno, izazivamo vas da ga NE spomenete kad ga vidite na zidu!) Ovaj ekstremni i ograničeni uzorak, poseduje senzore u sebi koji mu omogućavaju da priča i peva satima!
  • Poster: Poster koji je sačinjen od podzemnih bunkera, skrivališta koje su napravili kriminalci
  • SteelBook : Čelično pakovanje koje je ukrašeno najboljim grafitima grupe Goon.

DLC :

  • Rise of the Shost Expansion : Posebna i zanimljiva kampanja koja je napravljena kao ekspanzija igre RAGE 2! Pratite vesti, uskoro stižu novine za ovu kampanju!
  • BFG – Dođite do DOOM-ovog velikog, prijateljskog super oružja koji će u sekundi uništiti sve!
  • Cult of the Death God Mission – Posebna misija, koja se pojavljuje samo prilikom nabavke Collector’s Edition – na!
  • Mutant Moster Truck Skin – Pregazite svoje neprijatelje u stilu sa ovim posebnim skinom za vaš kamion! On se takođe sam čisti, tako da ne brinite za mrlje od krvi.
  • Wasteland Wizard Cheat Codes – Date su vam nove moći veštca! Uzmite kodove, i budite nezaustavljivi!
  • Progress Booster – Napredujte brže!
  • Nicholas Raine Armor and Settler Pistol – Iskoritiste legendarni Arkist armor za odbranu, a za napad koristite Settler Pistol!
  • Battle Standard : Uletite u neustrašivu gomilu svojih neprijatelja, pređite preko svog straha dok mašete nenadmašivim banerom iz svog vozila.

Interesovanje je veliko, rezervišite svoj primerak na vreme:

RAGE 2 COLLECTORS EDITION PRODAJA

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.