Cyberpunk 2077 izgledao je kao najimpresivnija igra koju su novinari videli na E3 sajmu ikada, a sada je otkriveno i kakva zver od kompa je vrtela u stvarnom vremenu demo koji su novinari videli.

Nakon pet godina tišine Cyberpunk je napokon malo živnuo na ovogodišnjem E3 sajmu. Dobili smo novi trailer, a novinarima je prikazan i poseban demo iza zatvorenih vrata. Sve što znamo o igri bazirano je na tom E3 demou, a sve te detalje preneli smo vam ranije. Ako ste se pitali da li je demo koji su novinari videli bio tek nekakav video ili stvarna in-game demonstracija, Marcin Iwinski iz CD Projekta objasnio je u intervjuu za Kotaku da se radilo o stvarnom buildu igre na njihovom vlastitom REDengineu 4. Ali jedan detaljčić nam je svima promakao – na kakvoj PC konfiguraciji se vrtila ta predivna igra? E pa sada znamo i odgovor na to pitanje:

CYBERPUNK 2077 PC KONFIGURACIJA (E3 2018 DEMO)

CPU: Intel i7-8700K @ 3.70 GHz MB: ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING RAM: G.Skill Ripjaws V, 2x16GB, 3000MHz, CL15 GPU: GeForce GTX 1080 Ti SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe PSU: Corsair SF600 600W

Nemate takvu mašinu? Bez brige, to nisu ni minimalni ni preporučeni zahtevi (još dugo ih nećemo saznati), a nedavno je potvrđeno da se Cyberpunk 2077 razvija za trenutnu generaciju PlayStation i Xbox konzola pa ne očekujemo da će službeni PC zahtevi biti preterano strašni. Doduše, po svemu sudeći igra je još daleko od izlaska, a svašta se može promeniti kroz godinu-dve.