Cyberpunk 2077 dobija hiljade pozitivnih ocena

Cyberpunk 2077 dobija hiljade pozitivnih ocena
1. decembar 2021. 76 pregleda

Cyberpunk 2077 dobija hiljade pozitivnih ocena

Futuristička igra Cyberpunk 2077 lansirana je pre nešto manje od godinu dana i iako je definitivno imala neke od svojih kvaliteta, tehnički fijasko verzije za konzolu ju je ocrnio. Usledilo je nekoliko popravki tokom godine, ali se i dalje moglo videti da je ovo samo početak i da će CD Projekt imati još mnogo posla u 2022. godini.

Iako je reputacija studija donekle narušena lansiranjem Cyberpunk 2077 u pomalo nepripremljenom stanju, oni mogu biti srećni iz CD Project-a jer igra upravo doživljava „drugu mladost“. Na svim platformama njegova cena je trenutno prepolovljena. Ovakva ponuda privukla je novi talas igrača, bar što se PC verzije tiče, koja je trenutno druga najprodavanija igra na Steam-u u poslednjih nekoliko dana.

Ali ono što CD Project tim čini posebno srećnim je to što novi igrači cene Cyberpunk 2077 i daju mu uglavnom pozitivne ocene. U proteklih 30 dana igra je dobila preko 15.000 pozitivnih ocena, što je 84% od ukupnog broja novih recenzija. Tako je opisna ocena Cyberpunka po prvi put skočila u kategoriju veoma pozitivnog, nakon što je skoro godinu dana bila „uglavnom pozitivna“.

Nedavno je njihov predsednik u intervjuu rekao da će veliko ažuriranje verzije 1.5 stići u prvim mesecima 2022. godine, kao i sledeće generacije Cyberpunk 2077 za konzole, i da je uveren da će se u budućnosti njihova igra smatrati kvalitetnom.

PORUČI SVOJ PRIMERAK CYBERPUNK 2077 IGRE OVDE - LINK

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.